«Людина майбутнього» та інтенсив зі Сливоцьким: топ-події LvBS у 2017 році

5 Січ 2017

2017 рік обіцяє бути насиченим, та уже зараз можемо анонсувати ті топ-події року від Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS), які точно не можна пропустити!

31 січня LvBS спільно зі Школою управління УКУ запрошують представників бізнесу на зустріч з д-ром Френсісом Фукуямою, директором Центру демократії, розвитку та верховенства права Стенфордського університету на тему «Ефективна демократія: Творення успішних приватно-публічних коаліцій». З відомим бізнес-мислителем говоритимемо про те, на що може мати бізнес вплив в країні у період трансформацій, а на що – ні? які конкретні кроки і рішення повинен зробити відповідальний бізнес задля успіху країни в цілому?

Зареєструватися для участі у події

23 березня у Львівській бізнес-школі УКУ відбудеться сьома щорічна візійна конференція INTRO «Людина майбутнього», на якій українські та міжнародні експерти спільно працюватимуть над питаннями об’єднання зусиль заради сталого розвитку, соціального підприємництва, питань співіснування етики і технологій. На конференції очікуємо гостей як з цілої України, так і з Лондона, Рима та Стокгольма.

Детальнішу інформацію повідомимо згодом. Слідкуйте за нашими анонсами.

У лютому-березні Центр лідерства УКУ проведе програми за участі професора Плімутського університету (Велика Британія) Лукаса Монзані: із розвитку лідерського характеру (leadership based on character) для представників громадського сектору у Києві та щодо методів проведення досліджень для науковців та аналітиків у Львові. Окрім викладання у Плімутському університеті, Лукас Монзані є науковим співробітником університету у Валенсії (Іспанія) та Франкфурті (Німеччина).

Детальнішу інформацію повідомимо згодом. Слідкуйте за нашими анонсами.

Провідний бізнес-футуролог світу Адріан Сливоцький проведе в Україні інтенсив «Архітектура бізнес-дизайну». 5 квітня Львівська бізнес-школа УКУ проведе масштабну подію для менеджерів, управлінських команд та підприємців за участі людини, яка двічі входила до топ-50 бізнес-мислителів світу та топ-25 бізнес-консультантів, автора світових бестселерів з питань стратегічного управління, а сам Адріан Сливоцький консультує компанії зі списку Fortune Global 500 і навчає топ-менеджемент таких лідерів ринку як Nike, Hyundai, Microsoft, Sumsung, IBM, Boeing, Renault, Bank of America, GM, Johnson&Johnson, GE, Federal Express та ін.

Деталі та реєстрація на інтенсив – за посиланням.