LvBS вітає з Новим Роком та Різдвом Христовим!

29 Гру 2016

«Святкуймо Різдво Христове, впускаючи Спасителя, що народжується, у все, що є нашим сокровенним. Огортаймо Його пелюшками нашого особистого, сімейного та суспільного життя. Зігріваймо Його нашою живою вірою. Відважно прямуймо за Ним нашою надією, як мудреці за різдвяною зорею. Хай наше сьогодення буде освітлене ніжною любов’ю, яку виливає на нас Божественне Дитя»

Глава УГКЦ Блаженніший Святослав, Різдвяне послання
21 грудня 2016 року

Дорогі друзі, Львівська бізнес-школа УКУ щиро вітає Вас з Новим Роком та Різдвом Христовим.

Різдвяні свята – це дуже особливий час, коли ми мріємо, віримо та дякуємо. Мріємо про вдалий новий рік та віримо у здійснення мрій. Дякуємо усім, хто був поруч у році, що минає, підтримував та вболівав, допомагав реалізовувати бізнес-ідеї, надихав на нові звершення, довіряв та просто радів нашим успіхам!

У ці святкові дні бажаємо Вам справжнього затишку у колі друзів та родини, та уже традиційно закликаємо творити дива для знайомих і незнайомих, для тих, хто цього найбільше потребує. Підтримуймо один одного, несімо усім радісну новину про народження Христа!

Нехай ці свята будуть щасливими та мирними для Вас і Ваших родин! Дякуємо за співпрацю, дружбу та довіру. Великого бажайте – і нехай у новому році ці бажання здійсняться!

Щиро Ваша команда Львівської бізнес-школи УКУ