Про життя в Антарктиді та реколекції з Владикою Венедиктом. Насичені модулі магістерок LvBS

20 Бер 2017

Вийти за межі мушлі і почути, що життя – це продукт, який швидко псується, тому варто його належно вживати. Це одна із багатьох цінностей реколекцій, що наповнили останній модуль програми Key Executive MBA. Разом із цим, окрім практичних кейсів, учасники цієї програми, а також програми MAHROD мали змогу надихнутися темою лідерства та життя в Антарктиді від відомого українського полярника Ігоря Дикого.

 «У команді все тримається на трьох китах: взаємоповага, взаєморозуміння і взаємовиручка!», – розповів Ігор Дикий учасникам магістерських програм Львівської бізнес-школи УКУ. Його інтерактивна розповідь про виживання в Антарктиді, про цінність команди та взаємовідносин у ній викликала неабиякий інтерес.

Уже наступного дня насичений день модулю розбавили реколекції з Єпископом-помічником Львівської Архиєпархії УГКЦ, Владикою Венедиктом (Алексійчуком). «Наше життя – це постійні зустрічі, –зауважив Владика Венедикт під час реколекцій з учасниками 14-15 групи програми KEMBA. – Зустрічі дуже важливі, тому що кожен з нас живе в певному своєму світі, у мушлі і лише через своє вікно дивиться на світ. А кожна зустріч – це пізнання чогось нового, світ міняється, середовище міняється, люди міняються, тому завдання і покликання церкви також десь відчувати, що діється».

 

«Це було дуже надихаюче. Більше того, ми всі розуміємо, що не можемо передбачити все і в деяких випадках у нас залишається лише віра, яка змушує нас іти вперед», – розповідає про свої вражень від реколекцій Вадим Зотов, учасник програми KEMBA, Delivery manager компанії Sphere Consulting.

 

«Нам дуже пощастило в цей день, адже, мабуть, мало хто мав індивідуальну можливість потрапити на аудієнцію до владики. Це було корисно для кожного однозначно, навіть якщо не кожен це зрозумів під час самої зустрічі, – додає Галина Андрушків: учасниця програми КЕМВА, СЕО АСГ «Ністром Україна». – Зустріч з владикою  була світлим кришталиком, який трансформує кожного, хто взяв у ній участь. Ми не говорили про вічність, а говорили про сьогодення, про важливість тої людини, яка зараз перед тобою».

 

Це те, що трішки розбавило модуль, насичений темами «Макроекономіка для бізнесу»,  «Мистецтво презентації» та «Міжнародно-правові аспекти ведення бізнесу». Окрім реколекцій та надихаючих зустрічей, за цих кілька днів модуля учасники також мали авторську екскурсію у музейно-культурному комплексі «Львіварня» та потрапили на концерт симфонічного оркестру «INSO-Львів» разом з Сімоном Трпчеським (Македонія) у Львівській філармонії.

 

 

Читайте також: Переглянути «колекцію думок» і знайти баланс. День духовної віднови для HR’ів