У LvBS почала діяти Академічна рада програми KEMBA

9 Бер 2017

У Львівській бізнес-школі УКУ створена Академічна рада програми для керівників та власників бізнесу Key Executive MBA. Завдання цього органу – стати впливовим стейкхолдером у формуванні траєкторії стратегічного розвитку програми, яка буде якнайкраще відповідати потребам ринку та викликам часу, а також глобальним трендам у бізнес-освіті.

Основні завдання Академічної ради програми КЕМВА:

  • контроль якості та відповідності програми сучасним викликам;
  • рекомендації щодо наповнення програми (курсів, викладачів, додаткові пропозиції тощо);
  • позиціонування та диференціація програми на ринку бізнес-освіти.

До Академічної ради увійшли:

  • Михайло Винницький, викладач LvBS, керівник Центру сімейного бізнесу
  • Оксана Семенюк, CEO та співзасновниця Changers, екс-HR Leader Mondelez у кластері України, Росії, Євразії
  • Андрій Костюк, викладач УКУ та LvBS, партнер адвокатського об’єднання «Павленко і Партнери», корпоративний секретар ПАТ «Галнафтогаз»
  • Олена Вовк, Генеральний директор ПрАТ ЕНЗИМ
  • Михайло Корилкевич, член Наглядової ради групи компаній «Монстера»
  • Андрій Вишневський, випускник КЕМВА LvBS, Директор ЛКП «Міський центр інформаційних технологій»;
  • Лев Голубець, Partner at PwC (Chicago, IL, USA).

Склад Академічної ради формується терміном на 3 роки з можливим продовженням участі.

Діяльність Академічної ради. Перша зустріч Академічної ради КЕМВА відбулася у лютому 2017року. На ній команда Key Executive MBA поділилась результатами за 9 років існування програми, представила основні виклики, які стоять перед ними, а також обговорила траєкторію розвитку програми в межах Стратегії LvBS-2020 та трендів бізнес-освіти в Україні та світі.

Загалом Академічна рада буде збиратись щорічно або двічі на рік для обговорення та погодження актуальних питань. Команда програми завчасно надсилатиме запрошення, порядок денний та матеріали для підготовки до зустрічі, в тому числі звіт про результати роботи програми у попередньому періоді.

Довідка. Key Executive MBA у LvBS – це найінноваційніша, найдинамічніша та найбільш надихаюча MBA програма в Україні! Пограма особистого та професійного розвитку для власників та керівників бізнесу. Усі учасники КЕМВА мають значний управлінський досвід і перебувають на ключових посадах у своїх компаніях, що передбачає високий рівень особистої відповідальності за прийняття важливих бізнес-рішень і представляють практично усі сфери економічної діяльності як у малому та середньому, так і у великому бізнесі. Нова група розпочне навчання на програмі КЕМВА восени 2017 року. Дізнатися більше…