«Я чекав на вартісний сценарій»: Ігор Ігнатович розповів в LvBS про фільм «Гіркі жнива»

27 Лют 2017

«У глибині душі я завжди знав, що підтримаю фільм про Голодомор, але мусив зачекати, доки з’явиться вартісний сценарій», – розповів на зустрічі у Львівській бізнес-школі УКУ (LvBS) з учасниками та випускниками програми Key Executive MBA Ігор Ігнатович, меценат, бізнесмен, продюсер фільму «Гіркі жнива».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Моя мета полягала у тому, аби світ дізнався про цю трагедію, аби освічені люди дізнались про це, аби про це говорили в усіх школах світу. І тоді таке усвідомлення призведе до дискусії, адже історія України є дуже важлива для історії всього світу. На жаль, багато хто досі ідеалізує Сталіна, а тому цей фільм надзвичайно важливий», – зауважив Ігор Ігнатович.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Окрім цього, він говорив про цінність бізнес-освіти. Бізнес-знання, переконаний він, є ключовим для прийняття рішень. «Те, що я навчився – не здаватись, дивитись вперед і рухатись вперед», – сказав він.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, 2016 року у Львові запрацював Center for Leadership of UCU, цей проект реалізовується за підтримки Ігоря Ігнатовича та його дружини Марти Ігнатович, президента та виконавчого директора інвестиційної компанії First Generation Capital Inc, що у Канаді.