Як випускники LvBS вершину підкорили!

У будь-якому сходженні на вершину важливий командний дух та відчуття довіри до людей, з якими піднімаєшся вгору. Дружня атмосфера, бажання допомогти один одному та разом дістатись до мети – саме так можна описати передноворічне підкорення гори Пікуй випускниками LvBS!

«Гори знімають з людей маски та показують ким є людина насправді. Наприклад, командним гравцем чи тим, хто дбає тільки про свої інтереси», – каже Андрій Рождественський, професор LvBS.

«Мені давно хотілось піти на якусь вершину саме взимку. Зробити це з LvBS Alumni – прекрасна нагода здійснити свою мрію!» – Оксана Гудзовата, випускниця KEMBA Львівської бізнес-школи УКУ.

«Я дуже радий, що в нас вже склалася традиція проводжати старий рік в компанії LvBS Alumni. І це зовсім не звичайний «ресторанний» корпоратив. Це – сходження на гору, заряд фізичного здоров’я, відкриття нових висот, медитація на свіжому повітрі, перевірка зв’язку з космосом і свіжий погляд на себе і світ навколо. І все це – в дружній і щирій компанії крутих і неймовірно цікавих людей. Бомба!» – Андрій Бандрівський, учасник KEMBA та ініціатор активного відпочинку з Alumni LvBS.

«Я люблю походи в гори, зокрема в скандинавських країнах, але не завжди маю з ким туди поїхати. Коли взнала, що є можливість підкорити одну з вершин Карпат разом з випускниками LvBS – одразу погодилась!», – Ірина Трощинська, випускниця програми MSIE.

Вже другу зиму поспіль випускники, працівники та викладачі Школи з ініціативи випускників КЕМВА приїжджають в Карпати з сім’ями та проводять вихідні разом: спілкуються, піднімаються на засніжені вершини, катаються на лижах, відпочивають та дихають чистим гірським повітрям.

Такі подорожі зближують та дають випускникам більше часу на спілкування, якого іноді бракує під час та після завершення навчання. А неймовірні спогади та враження ще довго будуть нагадувати про ці чудові дні, проведені разом!