14 реальних та глобальних проектів – учасники програми Key Executive MBA успішно захистились!

16 Тра 2017

14 неймовірних проектів, 14 успішних бізнесів, 14 нових випускників Львівської бізнес-школи УКУ. Учасники програми Key Executive MBA LvBS на високому рівні захистили свої проекти у галузях ІТ-рішень, аграрного сектору, логістики, рітейлу, металообробки, соціального підприємництва, франчайзингу, легкої промисловості та інших. Читайте більше як це було!

Член комісії, професор із фінансового та управлінського обліку, Михайло Колісник розповідає: «Однією з найбільш вражаючих активностей під час навчання на програмі Key Executive МВА – є робота над випускним проектом. Той, хто її пройшов, вже ніколи не стане колишнім, адже розробка власного проекту, а дуже часто часткове чи повне впровадження його ще до захисту, дозволяє буквально «перевірити на зуб» практичність та дієвість управлінських інструментів, які вивчають на програмі МВА. Саме цим вирізняється захист дипломних проектів на програмі Key Executive MВА Львівської бізнес школи УКУ (LvBS), який відбувся на минулому тижні».

Сім членів комісії, серед яких не лише викладачі, але й практикуючі бізнесмени, власники великого бізнесу, управлінці людськими ресурсами, маркетологи-практики прискіпливо вивчали бізнес-проекти, представлені випускниками KEMBA. Захист проектів займав цілий день, кожен мав можливість показати його з найкращої сторони. «В таких умовах важливо не просто добре зробити функціональну частину проекту та застосувати набутий управлінський інструментарій. Важливо жити проектом, любити його, скерувати всю свою енергію на його впровадження. І, якщо вам вдалося, хоч і не надто легко подолати цей високий бар’єр і стати МВА, ви стаєте часткою невеликої, але дуже потужної спільноти однодумців в бізнесі, перед котрими стоїть нелегка задача національного масштабу – забезпечення ефективного зростання ВВП нашої країни, задля кращого життя майбутніх поколінь українців», – резюмує Михайло Колісник.

Своїми першими яскравими емоціями після захисту поділилася уже випускниця програми Key Executive МВА Лілія Ступницька: «Пройдено досить важливий і непростий етап. Перше відчуття таке, ніби щойно пробіг марафон: радісно, гордо, кльово, але сили тільки на те, щоб задумано дивитись в одну точку ;). Тим, хто ще не певний, чи треба вчитись, коли в тебе вже, нібито, й так все добре і тобі по життю «пощастило», їм хочеться відповісти – вам найбільше треба! Така освіта змінює, вона дає набагато більше, ніж можна очікувати, вона дає речі, які навіть не можливо собі уявити, коли ти тільки на початку того шляху і вибираєш, і думаєш, чи потрібно воно тобі». Разом з тим, за словами Лілії Ступницької, найбільший скарб навчання у LvBS – це люди, з якими ти тут зустрічаєшся. «Ти отримуєш друзів, які покажуть, підкажуть, навчать, допоможуть при потребі, навіть «потролять». Ти отримуєш доступ до неймовірного джерела ідей, можливостей, ініціатив. Це той момент, коли фраза «разом сила» має реальне практичне застосування. Люблю вас Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS)», – написала вона.

Як розповіла член комісії, академічний директор Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) Ярина Бойчук: «Усі проекти були дуже високо оцінені експертами. Кілька з них уже реалізовуються на глобальних ринках. Але всіх їх об’єднує значний вплив на розвиток країни не лише через інвестиції безпосередньо, а й на суспільство загалом». А зараз, після успішного захисту учасники програми Key Executive МВА готуються до урочистого випускного!

До слова, реєстрація на програму Key Executive МВА уже розпочалася.