Дорогі друзі!

25 Лют 2014

Дорогі друзі, ситуація, яка склалася в Україні дуже непроста, ми поділяємо занепокоєння кожного українця сьогодні. Ми сумуємо і оплакуємо Героїв України, які загинули на Майдані. А також молимося і докладаємо усіх зусиль, аби одужали ті, які потерпіли.

У ситуації, яка настала у державі, ми вважаємо, що обов’язком кожного з нас є дія, реальна і справжня дія. Що готовий зробити кожен з нас персонально, аби жертви Майдану не були марними? Нам потрібно закочувати рукави і працювати, брати відповідальність за зміни в країні на себе. Будьмо готові, що така праця буде важкою і довгою, ми починаємо забіг на довгу дистанцію.

Ми заохочуємо Вас брати участь у навчанні, обговоренні та формуванні нової візії розвитку країни. Львівська бізнес-школа готова стати майданчиком для таких дискусій. Ми віддячимо Героям Небесної Сотні тим, що будемо жити гідно і працювати над творенням нової країни!

«Якщо ми зможемо від себе вимагати високе, наше свідчення буде надихати ближніх», − владика Борис (Ґудзяк), президент Українського католицького університету.

З повагою команда LvBS