LvBS – партнер «Промприлад. Реновація» у розвитку бізнес-освіти в Івано-Франківську

17 Жов 2018

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) оголошує про партнерство із проектом «Промприлад. Реновація» і відтепер відповідатиме за розвиток бізнес-освіти в Івано-Франківську. Незабаром розпочинається низка навчальних програм та заходів, що зміцнить об’єднання інституцій з однаковими цінностями, які прагнуть якісних змін у бізнесі, місцевих громадах та урбаністиці.

Промприлад.Реновація це інноваційний центр на базі івано-франківського заводу Промприлад. Тут створюються можливості на перетині освіти, мистецтва, нової економіки та урбаністики. Промприлад.Реновація працює як майданчик для апробації та поширення знань. Тут фахівці з різних галузей, професійні та творчі спільноти, а також місцеві компанії можуть здобути новий якісний досвід та розділити його з іншими. Команда проекту має на меті сконцентрувати тут креативний потенціал міста та цим сприяти розвитку регіону. Тут працюють 16 різних бізнесових, освітніх та культурних функцій від різних операторів, а відтепер навчальні програми та заходи проводитиме і LvBS.

«Відсутність бізнес-освіти завжди була для мене «скляною стелею», вище якої не проб’єшся у бізнесі і, власне, LvBS допоможе забрати цю «стелю», що дозволить піднятися вище рівня тих знань, які у вас є зараз», – розповів  Сергій Фіцак  (Тепле Місто) в межах дискусії «Реновація міст. Як бізнес-освіта об’єднає Львів та Івано-Франківськ», що відбулася 26 вересня 2018 року.

Учасники панельної дискусії, серед іншого, обговорили тему довіри та об’єднання, адже переконані: прийшов час, аби партнерство в Україні замінило конкуренцію.

«Довіра – це соціальне мастило, яке приводить людський капітал в рух. «Не довіряй нікому» – це гасло з радянського союзу, якого треба остаточно позбутися», – зазначив один із фундаторів LvBS Ярослав Рущишин, генеральний директор ВАТ «Троттола», громадський активіст.

«Можна конкурувати у маленькому місті між собою, а можна об’єднуватися з іншими містами і конкурувати на глобальному ринку, таким чином досягати великих цілей. Партнерство і довіра – це навики, які треба тренувати», – коментує Юрій Филюк, підприємець, співзасновник проекту «Промприлад. Реновація» та «Тепле місто» та, керівник компанії «23 ресторани».

Найближча подія Львівської бізнес-школи УКУ зустріч Спільноти LvBS «Виживання компаній та фінансистів у сучасних умовах», що відбудеться 18 жовтня 2018 року.