LvBS у партнерстві з The EngL анонсує лекцію «Як жити усвідомленим життям?»

14 Вер 2021

Раді повідомити, що Львівська бізнес-школа УКУ заохочує розвиток особистості шляхом вивчення іноземних мов, тож підтримка освітніх продуктів, які спрямовані на поглиблення вивчення англійської мови та подолання мовних бар’єрів є для нас цінним досвідом. 

Ефективність та швидкість вивчення нової інформації сильно залежить від установок та рівня психологічного розвитку кожної людини – говорить випускниця MSc in Innovations and Entrepreneurship Жарова Ольга.

Тому Ольга та команда The EngL підготували серію лекцій із психологами на різноманітні життєві теми, які дотичні до сфери навчання, а відповідно допоможуть слухачам прискоритись у запам’ятовуванні нової інформації та використанні її на практиці.

Перша зустріч відбудеться сьогодні, 14 вересня, о 18:00. Обговорюватимуть тему «Як жити усвідомленим життям?»: навчання та конкуренція, орієнтованість на процес і свідоме розставлення пріоритетів.

Спікери:

Ольга Жарова – випускниця LvBS і засновниця The EngL

Ліда Кондратик – кандидат соціологічних наук, психолог, психотерапевт узалежнень і старший викладач кафедри соціології УКУ.

Реєстрація на зустріч за посиланням.