Онлайн-презентація MSIE: Як пройти шлях від інноваційної ідеї до бізнес-проєкту?

Як пройти шлях від інноваційної ідеї до бізнес-проєкту? І як розвинути його в складні часи пандемії? Своїм досвідом поділяться під час онлайн-зустрічі випускники та учасники програми MSc in Innovations and Entrepreneurship, які успішно розвинули свої бізнес-проєкти під час навчання та після його завершення. 

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) запрошує 15 квітня на онлайн-презентацію магістерської програми MSc in Innovations and Entrepreneurship, адже це програма, де зароджуються найкращі технологічні та інноваційні проекти.

 

Під час онлайн-презентації своїм досвідом навчання та запуском бізнесу ділитимуться:

  • Олег Чагарин, випускник програми, засновник онлайн-платформи для інвестицій «Investviz». Олег прийшов на програму з ідеєю розвитку сімейної пекарні «Династія», проте вже під час навчання закрив цей бізнес та по завершенні заснував платформу «Investviz». Як під час навчання вдалося знайти нову ідею та створити діючий проект? – Олег поділиться з нами.
  • Христина Шабат є випускницею програми, співзасновницею «ПТАШЕНЯ. ДИТЯЧИЙ ПРОСТІР», (Львів). Христина розповість, як їм вдалося від ідеї створити 3 дитячі навчальні заклади станом на сьогодні та розпочати роботу над франшизою. А також, як вдалося вистояти в кризу, перевести проєкт в онлайн та переформатувати свій бізнес.
  • Інга Дробінова з Одеси є учасницею програми MSc in Innovations and Entrepreneurship, власницею юридичної компанії, яка спеціалізується на бізнес-супроводі мікро, малого та середнього бізнесу, а також консалтингу креативних та культурних індустрій. Інга зараз працює над стартапом в сфері legal tech. Як навчання на програмі допомагає в професійній сфері Інга розповість під час зустрічі. 

Програма MSc in Innovations and Entrepreneurship – для амбітних людей, які готові до створення та запуску власних бізнес-проєктів. Результатом навчання на програмі є створення нового бізнес-проєкту «з нуля», або впровадження інноваційних підходів у діяльність компанії чи підприємства, які вже існують. 

 Коли: 15 квітня (четвер), 17:00

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації:

[register-button token=’60658bc9-32d12fea-540a-349888e19929′ title=’Зареєструватись’]

 

Після реєстрації за годину до події на електронну скриньку, яку ви вказали під час реєстрації, ви отримаєте лінк на вебінар, який проходитиме на платформі zoom.

Разом з Олександрою Линник, менеджеркою програми MSc in Innovations and Entrepreneurship, ви дізнаєтесь:

  • Для кого саме ця програма?
  • Чи потрібно мати ідею на етапі вступу?
  • Як еволюціонує ідея учасників впродовж навчання?
  • Які бізнес-проекти створюють випускники програми.

Контактна особа: Олександра Линник, olynnyk@lvbs.com.ua, +38(097) 43 008 62

Ви зможете отримати відповіді на всі питання, які вас цікавлять – з перших уст, дізнатися актуальну інформацію щодо формату навчання, структури програми, почути досвід випускників та багато іншого.

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) – школа з європейськими цінностями та підходами, яка розвиває відкриту й відповідальну бізнес-спільноту уже протягом 13 років. Місія: LvBS – «Україна на бізнес-карті світу». Належність до мережі католицьких університетів, при яких є найкращі бізнес-школи світу, дає LvBS особливі можливості міжнародної співпраці, яких немає в інших українських бізнес-шкіл. міжнародного досвіду та наповнюються найкращим світовим і українським практичним досвідом.