Практика управління: експерти LvBS ділилися досвідом на Форумі підприємців

15 Лис 2013

Протягом двох днів на конференції «Практика управління» експерти LvBS з фінансів, права, управління персоналом ділилися власним досвідом роботи у своїх галузях. 

Конференція відбулась за партнерства Львівської бізнес-школи УКУ в рамках Форуму підприємництва, який пройшов 14-16 листопада у Львові.

Конференцію розпочали із зустрічі з адвокатом, викладачем LvBS Андрієм Гринчуком, який розповів про юридичний захист франчайзингу.

Фінансист, викладач Школи Тарас Хома зосередився на особливостях співпраці бізнесу з банками, зокрема торкнувся питання банку як партнера чи вимушеної необхідності.

Продовжили конференцію фінансовий директор LvBS Михайло Сало та керівник фінансового відділу УКУ Любомир Тарновський, які провели майстер-класу на тему управління фінансами. Вони розповіли про психологію ставлення грошей та як це вливає на рівень добробуту кожного. Як можна заощаджувати, як оптимізувати видатки, що робить людей щасливішими – ці та інші питання розглянули спікери: «Якщо ви думаєте про гроші у приватному житті чи бізнесі, думайте про них як про альтернативи у різних категоріях витрат і у різному часі», – підсумував Михайло Сало.    

Про управління продажами та особливості побудови стратегії продажів розповів Олесь Піщак (КЕ МВА), аудитор з продажу DYB.

Другий день конференції присвятили темі управління персоналом. Зокрема директор LvBS Софія Опацька зосередилась на питанні нових працівників у компаніях (покоління ІТ) – хто і які вони? Продовжила дискусію Ольга Садоха, директор з персоналу N-iX, яка розповіла про ефективну систему мотивації у організації. Підсумували тему управління персоналом Наталія Шпот, директор школи проектного менеджменту та Наталія Пилат, викладач LvBS, доцент кафедри психології  НУ ім. Івана Франка. Вони ділилися досвідом у ключових питання HR – коли у компанії слід вводити посаду HR-керівника, як правильно побудувати функції HR-директора у організації, як мотивувати працівників, навіть, якщо вони працюють дистанційно тощо.

Найцікавіші думки доповідачів конференції Ви можете переглянути на нашій Facebook сторінці – facebook.com/LvivBusinessSchool