Тематичні доповіді на конференції «INTRO-2018»

16 Кві 2018

Ключовими доповідачами 24 квітня на конференції «INTRO-2018: як компаніям зберігати драйв стартапу?» стануть наші іноземні гості: Garry Bruton та Soumodip Sarkar.

Гаррі Д. Брутон є професором підприємництва та стратегії в бізнес-школі M. J. Neeley в Техаському християнському університеті. Він також є екс-президентом Азійської Академії управління. Публікації Гаррі були використані в провідних програмах МВА у всьому світі, його статті публікувалися в The Wall Street Journal. Він є одним з небагатьох вчених у світі, який двічі обирався очільником кафедри Фулбрайта.


У своїй доповіді Гаррі Брутон розповість про цікавий досвід взаємодії бізнесу, держави та неурядових організацій на ранніх стадіях ринкової економіки Катманду, Непал. Допоможе зрозуміти, хто входить до кола інституційних посередників та яку роль вони відіграють для підприємницької діяльності

Соумодіп Саркар є професором кафедри менеджменту Університету Евори у Португалії, дослідником у CEFAGE-UE. Він отримав ступінь доктора економічних наук у Північно-Східному університеті у Бостоні. Працював з Гарвардським інститутом міжнародного розвитку (HIID), а також – CID, школою Кеннеді Гарвардського університету. Зараз очолює Португальську комісію з оцінки A3ES (відповідальна за оцінювання університетів у галузі управління). Він також є членом міжнародного організації CEEMAN.


Професор Саркар був Деканом докторської школи (IIFA), Університету Евори, де він також є координатором Програми підприємництва та інновацій. Постійно публікується у наукових виданнях, є автором чотирьох книг з питань підприємництва та інновацій, а його найновіша книга EntreSutra видається якраз у квітні 2018 року. У 2008 році WEF включив його до списку топ-100 фахівців з інновацій у всьому світі.У програмі святкування 20-річчя Європейського Союзу, у жовтні 2012 року в Брюсселі, Соумодіп був одним із чотирьох запрошених ключових спікерів у загальноєвропейських дискусіях про онлайн-майбутнє Європи.
На конференції INTRO-2018 Соумодіп Саркар висвітлить протистояння «Давида та Голіафа» з позиції «велетня». В цьому протистоянні експерти переважно захищають новачка, Давида, як переможця, незважаючи на очевидні переваги провідних гравців у ресурсах, досвіді та знанні ринку. Ця розмова досліджує динаміку розвитку компаній традиційних галузей, частково або повністю закритих до інновацій, і те, як їм вдається може протистояти технологічним суперникам. Доповідь міститиме цінні уроки для різних галузей промисловості, які сьогодні намагаються чинити опір проривним інноваціям з боку новачків на ринку.

Повна програма заходу 

Захід відбувається в рамках ініціативи EU4Business за підтримки Європейського банку реконструкції і розвитку.

Головний медіа-партнер  – «24 канал»

Інформаційний партнер – журнал «SBR»

Коли: 24 квітня 2018 року.

Місце проведення: Центр Шептицького, м. Львів, вул. Стрийська, 29.

Контактна особа: Світлана Кирильчук, skyrylchuk@lvbs.com.ua  +38067 76 00 779.

[register-button token=’1d2c6def-f4ea-4fef-b225-0402be487a52′ title=’Купити квиток’]