У LvBS тривають вибори до Ради випускників

23 Бер 2021

Львівська бізнес-школи УКУ проводить вибори до Ради випускників LvBS. Нових членів Ради обирають терміном на 3 роки. 

Як зазначила менеджерка Асоціації випускників та Спільноти LvBS Тетяна Новолодська: «У березні 2021 року завершується дворічна каденція Ради випускників Львівської бізнес-школи УКУ.  Власне, 24 лютого ми провели підсумкову зустріч Ради, де спільно проаналізували роботу за два роки, цілі, які стояли на початку і те, що вдалося втілити, а що ні. Також визначили напрямки, в яких має продовжити рухатись Рада щодо розвитку Асоціації випускників LvBS й надалі. 

Водночас, взявши до уваги досвід роботи Рад випускників західних бізнес-шкіл та проаналізувавши час для втілення нових проєктів та ідей, рішенням органу термін перебування в Раді продовжили до 3-ох років. Частина членів Ради погодилась попрацювати ще рік, та разом з цим ми запустили процес довиборів нових членів Ради випускників LvBS, які відтепер обиратимуться на 3 роки». 

Більше про Раду випускників.

До Ради обираємо таких кандидатів:

– 1 представник від випускників програми Key Executive MBA.

Подані кандидати: Олена Созанська (засновниця компанії Smart Space) та Тетяна Чирка (CEO Торговий Дім «Жива», співзасновниця «Західноукраїнського кластеру індустрії моди»).

– 2 представників від випускників програми MA in Human Resources and Organization Development. 

Подані кандидати: Людмила Довгоброд (Human Capital директорка у StarLightMedia), Ірина Петрусь (Staff HR Business Partner for Ukraine Site at Infineon), Ольга Герус (VP of Culture and Talent Development, Clario, Co-Founder в Urban Space 500), Ірина Фіщук (директорка ТзОВ «Компанія Дзига»), Ірина Тимощенко-Петрова (менеджерка People Advisory Services в EY).

– 1 представник від випускників програми MSc in Innovations and Entrepreneurship.

Подані кандидати: Галина Жеребецька (співзасновниця та директорка сімейного бізнесу, ТзОВ «ФГ Каян»), Мартин Ковалко (співзасновник keywords.agency, БоЇм.Гастромандри, співорганізатор TEDxLviv) та Сергій Прокопенко (Product Director у Gwara Media, Project Coordinator у Global Shapers).

Умови, яким мали відповідати кандидати, що балотуються до Ради випускників:

  1. Диплом магістра LvBS.
  2. Готовність брати на себе ініціативу та ділити відповідальність за розвиток LvBS Alumni Association, зокрема: 

– сприяти можливостям для знайомства та взаємодії серед спільноти випускників LvBS Alumni, що налічує понад 420 людей;

– сприяти розвитку осередків випускників в інших містах, зокрема, у Києві;

– активній участі в соціальних ініціативах та у підтримці УКУ.

Зазначимо, що випускники мали змогу подати свої кандидатури особисто, або ж їх номінували  їхні колеги-одногрупники. Також додамо, що випускники кожної програми мають змогу голосувати за своїх кандидатів. Якщо ви ще не зробили цього, то зробіть прямо зараз (анкети для голосування були надіслані минулого тижня на особисті пошти). Голосування за переможців триває 5 днів до 23.03.21 включно. 

Результати голосування Рада оголосить 25 березня, а наступні довибори відбуватимуться у березні 2022 р.