Запрошуємо на онлайн-курс «Англійська для магістратури»

20 Гру 2021

Нехай англійська не буде перешкодою на шляху до вступу! Якщо ви плануєте у 2022-му вступити на одну з магістерських програм LvBS, запрошуємо вас на онлайн-курс «Англійська для магістратури» від Українського католицького університету.

Вирішили вступати на магістратуру? Але відчуваєте, що іспит з англійської може стати перепоною на цьому шляху? На курсі  допоможуть пригадати все, що ви забули з англійської та детальніше розкажуть усі нюанси тестів на ЄВІ. Навіть, якщо вам не потрібно складати ЄВІ для вступу, а лише іспит в Університеті (вступаєте на основі диплому магістра/спеціаліста) – цей курс також допоможе підготуватися до такого тестування. Повна інформація про курс на сайті.

Це авторський онлайн-курс, розроблений за навчальними сучасними методиками підготовки до іспиту з англійської мови від Академії ЗНО Українського католицького університету.

Ви зможете:

  • підготуватися до іспиту з англійської мови для вступу на магістратуру (як ЄВІ, так і внутрішнього);
    будете мати доступ до матеріалів курсу, тестів, відгуків викладачів на платформі відкритих курсів UCU Open;
    отримаєте супровід аж до вступної кампанії (інформування про деталі вступу, реєстрація на ЄВІ та ЄФВВ, нагадування про важливі етапи вступної кампанії тощо);
    матимете підручники для підготовки за рекомендацією викладачів.

Старт курсу – 31 січня.

Тривалість – 5 місяців.

Реєстрація – до 23 січня.

Програма курсу, викладачі та деталі за посиланням.