HR Спільнота LvBS – ті, що не бояться відкрито говорити про помилки!

25 Січ 2019

HR Спільнота Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) стрімко зростає. На сьогодні це вже 83 випускників та 43 учасників магістерської програми MA in Human Resources and Organization Development та 41 випускник і 27 учасників сертифікаційної програми «HRM у бізнесі». У відкритій спільноті довіри вони не лише діляться своїм досвідом, а й відкрито говорять про професійні помилки, як це було під час HR Fail Night.

FN

На відкритті зустрічі СEO Львівської бізнес-школи УКУ Ярина Бойчук, спираючись на слова провідного бізнес-футуролога світу Адріана Сливоцького, зазначила: «Помилки мають бути швидкими, дешевими і добре відрефлексованими. Адже ,чим швидше настане ця помилка, тим менше у вас буде втрат. Головне – зробити з неї висновки». Ярина розповіла й про свої особисті фейли. «Ви ніколи не будете готові до помилки. Але моя порада: помиляйтеся, однак плануйте свої помилки наперед. У бізнесі вони обов’язково трапляться, та головне – як з них вийти, які висновки зробити», – сказала вона.

Також своїми професійними фейлами з учасниками зустрічі ділилася Олена Скляренко, випускниця першої магістерської програми MA in Human Resources and Organizational Development Львівської бізнес-школи, HR professional, бізнес-тренер, коуч, практик з організаційного розвитку та трансформацій. Кілька її фраз, які найбільше запам’яталися: «Ми не маємо єдиноправильної відповід на все, ми всі експериментуємо. Інколи фейл – це знак, що ти повернув кудись не туди». А також про «провальний рекрутинговий проект» та про ті уроки, які вдалося з цього винести, розповіла Анастасія Максименко, HR – консультант у компанії АПфарма Консалтінг.  Кілька висновків із презентації Анастасії: «Фейл необхідно аналізувати (фінансовий аналіз в тому числі). Необхідне закріплення змін для уникнення фейлу в майбутньому (власна поведінка, формалізовані процедури). Фейл – це в будь-якому випадку цінний досвід».

FN2

Триває набір на програму HRM у бізнесі [Київ], старт якої 14 лютого

Завершила підсумок Маргарита Шевченко, HR-директор компанії «Автологістика». Їхній проект «Epic Fail Contest: Культура прийняття помилок» переміг у двох номінаціях цьогорічної премії HR-БРЕНД Україна. У компанії прийняли рішення усунути принцип покарання на всіх рівнях управління, натомість організовують конкурс прийняття помилок Epic Fail Contest, де у жартівливій формі говорять про те, що винна не людина, а процес. «Помилки трапляються і дуже важливо зробити правильні висновки і змінити процеси», – переконані в «Автологістиці». «Помилка – це привід стати мудрішими і сильнішими», – наголошує Маргарита Шевченко.

FN3

Вступ-2019: Реєстрація на програму MA in Human Resources and Organization Development

Це був закритий формат зустрічі, створений під потреби випускників та учасників HR-програм Львівської бізнес-школи УКУ, які у такому спілкуванні та спільноті знаходять для себе багато цінності. Проте ми запрошуємо всіх охочих дізнатися більше про корисні для HR теми на HR Friday – семінари з провідними експертами на актуальні теми у сфері управління персоналом. Торік було проведено 15 таких подій у 4 містах України, а з найближчими анонсами ви можете ознайомитися тут.