Великого бажайте, – Annual Report 2014

11 Гру 2014

Завантажити Annual report – 2014

Дорогі друзі та приятелі!

Не так багато часу минуло відтоді, як Український католицький університет відкрив Львівську бізнес-школу, але сьогодні маю всі підстави стверджувати, що вона є великим Божим даром для нашого суспільства загалом та університету зокрема.

Школа відкриває і популяризує щось зовсім невідоме в нашій державі – бізнес із людським обличчям. Гуртує людей, які розуміють, що цінності, за словами нашого професора Ярослава Грицака, можна намастити на хліб. Знають, що успішним може бути тільки той бізнес, який, крім збагачення, приносить користь суспільству, сприяє процвітанню всього народу.

Завантажити Annual report – 2014

Від імені ректорату УКУ дякую спільноті Львівської бізнес-школи за активну участь у Революції Гідності. Вірю, що Ваші слушні поради допоможуть реорганізувати українську економіку, впроваджувати реформи, виховати нове покоління підприємців, які відповідально ставитимуться до людей, плекатимуть цінності працьовитості, креативності і патріотизму.

Великі надії покладаю на програму інноваційного підходу до державного управління «Good Governance», яку бізнес-школа разом з Інститутом лідерства та управління УКУ започаткували цього року. Вважаю, що ця програма – творча відповідь УКУ на сьогоднішні виклики для держави. Адже тільки молоді, освічені й чесні люди, котрі працюватимуть в органах державної влади чи місцевого самоврядування, здатні зсередини змінити наші міста та села. Україні вкрай потрібні кваліфіковані чиновники, ініціативні, які не мають стереотипів, готові працювати, не корумповані. Сподіваюся, що етика УКУ та високі професійні стандарти Львівської бізнес-школи допоможуть їм вистояти у важкий час непевності, а вони, зі свого боку, покажуть цей приклад іншим .

Наше суспільство щоденно стикається з багатьма проблемами, чи не найголовніші серед яких: бідність та корупція. Заохочую кожного студента, викладача та працівника Львівської бізнес-школи УКУ докластися до їх вирішення. Вірю, що Ваш інноваційний підхід до освіти, вимогливість до себе і навколишніх дасть великий результат. І, принаймні, в середовищі львівських підприємців та чиновників не буде корупції.

Ще раз дякую Вам за самовіддану працю. Маю для Вас глобальне побажання:  щоб Львівська бізнес-школа щоденно робила світ кращим. Але для цього, як не дивно, Ви повинні бути єдиними. Раджу і прошу – творіть спільноту, допомагайте одні одним. Що більше в нашому суспільстві буде різних кластерів, спільнот однодумців, то більше буде людей, які знають, що можуть одержати пораду, допомогу, підтримку в колег, друзів, а відтак, ціле суспільство стане успішнішим.

Великого бажайте!
Слава Ісусу Христу!
о. д-р Богдан Прах

Завантажити Annual report – 2014