Alumni KEMBA формує нові прозорі процеси у бізнесі

28 Жов 2015

10 жовтня у Львівській бізнес-школі УКУ відбу​лася​ щорічна зустріч Alumni Key Executive MBA.

Зустріч випускників програми КЕМВА традиційно відбувається щороку другої суботи жовтня. Для Alumni це чудова нагода побачитися з друзями, а також познайомитися з новими учасниками програми.

Подія розпочалась оглядовою екскурсією з ректором Українського католицького університету о. Богданом Прахом по будівельному майданчику нової церкви св. Софії Премудрості Божої та майбутньої бібліотеки ім. Андрея Шептицького в Українському католицькому університеті.

Опісля випускники зустрілися з Євгеном Глібовицьким. З комунікаційним експертом, керуючим партнером консалтингової компанії «pro.mova»говорили на тему «Пошук ключів

до розуміння України. Львів та Україна у європейському і світовому контекстах». Зокрема Євген Глібовицький розповів, у чому, на його думку, унікальність України у сучасній Європі:

• Відпірність (Resilience) внаслідок травматичного досвіду ХХ ст.
• Інклюзивність ідентичності, політики та відносин
• Синергія ліберальної і консервативної пасіонарності
• Готовність до пошуку нових інституційних форм:

Ірина Дмитерко, практикуючий фінансист, випускниця Key Executive MBA

Зустріч Alumni Львівської бізнес-школи УКУ це чудові спогади про захопливе пізнання нового. Щоразу ми очікуємо дізнатись не лише про нове бачення управління компанією, а й зрозуміти позицію спільноти однодумців у ставленні до громадської та політичної ситуації в країні. Тут ти також можеш перевірити, чи крокуєш у ногу з часом, здобути нові знання, щоб використовувати в роботі останні тенденції і технології.

На мою думку, Alumni повинна відігравати ключову роль у розбудові ефективної діяльності як кожного окремого підприємства, так і кожного окремого управлінця для прогресивного розвитку країни. Alumni LvBS це  не лише спільнота випускників, це спільнота топ-менеджерів, власників бізнесу, через позицію та працю яких формуються і розширюються прозорі, функціональні процеси у всіх галузях економіки, бізнесу та політики.

Дякуємо усім за  участь! До нових зустрічей.  
{album_68}

Дізнайтесь більше: Що таке Alumni Key Executive MBA?