ІТ-літо в LvBS: проривні стратегії та практика з консалтингу

9 Сер 2016

Як генерувати проривні ідеї і перетворювати їх у стратегії? Відповідь на це запитання шукали учасники останнього літнього модуля «Breakthrough Strategies. Development and Deployment», який відбувся у межах навчальної програми MSc in Technology Management у Львівській бізнес-школі УКУ (LvBS).

Під час модулю про Стратегію Блакитного океану та цікавий досвід відомих компаній розповів Павло Шеремета, засновник Школи управління УКУ, четвертий міністр економічного розвитку і торгівлі України. Учасники навчальної програми, ІТ-управлінці, не лише ознайомилися з найцікавішими кейсами, а й спробували застосувати отримані знання на практиці – для аналізу стратегій власних компаній.

«Хороша стратегія повинна бути зосереджена на тих атрибутах, які вирізняють вашу компанію. Не витрачайте свої ресурси на атрибути, які не можуть принести додаткової цінності для ваших клієнтів, натомість концентруйте їх на тому, що відрізняє вас від інших», – наголосив Павло Шеремета.

Pavlo Sheremeta

Наступною частиною модуля стали презентації консалтингових проектів, які в межах практичного заняття на модулі «Стратегічне планування та проектний менеджмент» реалізували учасники програми. Оцінювачами проектів був не лише викладач LvBS Сергій Ковела (Kingston University), а й CEO компаній, кейси яких стали основою консалтингової практики.

«Практичний консалтинг – це не лише аналіз вихідних даних та презентація, а й цікавий досвід з комунікації. Адже проектна команда повинна вміти не лише успішно комунікувати усередині себе, а й завоювати довіру клієнта, уміти побачити проблеми так, як їх бачить менеджмент компаній, що замовляють консалтинг. А, з іншого боку, бути переконливою, уміти правильно подавати та представляти свої рішення та пропозиції», – розповів Сергій Ковела.

MSTM

Завершила модуль надихаюча зустріч з лідерами індустрії. Цього разу гостем програми MSc in Technology Management був Тарас Тарасов, засновник і CEO одного з найбільш успішних українських розробників ігор «JoyRocks». Він, як досвідчений ІТ-підприємець (займається розробкою ігор з 1989 року), цікаво і натхненно розповів про власний досвід створення, розвитку, злиття і поглинання успішних компаній, поділився секретами управління та ідеями щодо перспектив української та глобальної ІТ-індустрії. «Створюючи продукт, який приносить задоволення ваші аудиторії ви також повинні отримувати задоволення!», – наголосив Тарас Тарасов.

Нагадаємо, у Львівській бізнес-школі УКУ триває набір на навчальну магістерську програму MSc in Technology Management:

  • старт програми – 19 жовтня
  • тривалість навчання – 1,5 роки
  • програма включає міжнародний навчальний тур

Детальніше про програму

MSTM