10 кРОКІВ LvBS

9 Лют 2018

З нагоди 10-ліття Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS), команда пригадала важливі факти з життя Школи, якими хоче поділитися з Вами у межах спеціального проекту до свого Дня народження!

2008-ий став роком заснування Львівської бізнес-школи УКУ. Саме тоді розпочали своє навчання сміливці-бізнесмени на першій програмі Школи – Key Executive MBA.

2009 року Школа започаткувала візійну конференцію Intro, яка щороку збирає мислителів, візіонерів та практиків з різних частин світу, аби говорити про довготривалі стратегії та важливі глобальні тренди і виклики. Розпочався перший міжнародний навчальний тур Школи для програми Key Executive МВА до Китаю.

2010 року LvBS видала свою першу книгу – переклад українською книги провідного бізнес-футуролога світу Адріана Сливоцького «Прорив». Тоді ж пан Сливоцький вперше відвідав Школу.

У 2011 році LvBS розпочала проект Бізнес CREDO для пошуку відповідей для бізнесу у відкритому спілкуванні з моральними лідерами. Спільний проект з Knowledge@Wharton (бізнес-школа Wharton при Пенсильваноському університеті, США) та публікації про лідерство, інновації та підприємництво у Східній Європі та інших країнах. До збірки ввійшли найбільш захопливі матеріали та інтерв’ю представлено трьома мовами – українською, російською та англійською. Електронний дайджест отримають 1,7 млн підписників Knowledge@Wharton в цілому світі.

2012 рік – Львівська бізнес-школа УКУ відкриває другу магістерську програму – для молодих й амбітних людей, які готові до створення та запуску своїх бізнес-проектів в технологічних та інноваційних сферах – MSc in Innovations and Entrepreneurship.

2013 року Школа стартувала навчання для І групи уже третьої своєї магістерської програми MSc in Technology Management. Спільно з Львівським ІТ-кластером відкриває єдину програму магістерського рівня у Східній Європі, яка надає бізнес-освіту в сфері технологій

2014 року у LvBS досі єдина в Україні магістерська програма MA in Human Resources and Organization Development стартувала в LvBS. Саме тут учасники можуть здобути HR і бізнес-експертизу міжнародного рівня. Також цього року після подій Майдану Школа у партнерстві з УКУ започаткувала проект Good Governance для державних управлінців нового покоління

2015 року вперше Школа випустила одночасно півсотні випускників магістерських програм.

2016 року відбулося відкриття першого в Україні Центру лідерства УКУ, декан-засновник Школи Софія Опацька прийняла пропозицію зайняти посаду проректора з навчальної-педагогічної роботи УКУ. Крім того, Львівська бізнес-школа УКУ отримала міжнародну акредитацію CEEMAN IQA. Визнано, що LvBS – це інноваційна й унікальна бізнес-школа, яка у контексті своєї діяльності безпосередньо відповідає потребам суспільства.

2017 року стартував проект LvBS в Римі, Школа видала свою сьому книгу. Цього ж року розпочав роботу новий спільний проект школи та УКУ, бізнес-акселератор, Центр підприємництва.

Дізнатися більше про історію LvBS