Alumni Company Visits: Дух свята у галереї «Iconart»

У вівторок, 13 грудня, у межах ініціативи Alumni Company Visits випускники Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) відвідали галерею сучасного сакрального мистецтва «Iconart», засновану Костянтином Шумським, випускником першої групи програми KEМВА.

icon1

Учасники зустрічі оглянули надихаючу різдвяну виставку, яка діятиме ще до початку лютого.

А крім того, за келихом вина у теплій святковій атмосфері обговорили економічну модель галереї та управлінські висновки, які зробив Костянтин за 6 років існування «Iconart», канали комунікації, особливості роботи з митцями та вихід на міжнародні ринки.

icon2

Більше подій для випускників Львівської бізнес-школи УКУ у грудні

Довідка. Alumni Company Visits – зустрічі випускників LvBS, в рамках яких є можливість відвідати компанію, власником чи топ-менеджером якої є випускник LvBS. Це дає можливість краще познайомитися та розширити горизонтальні зв’язки між випускниками усіх чотирьох довготермінових програм LvBS.

img_6920

Галерея «Iconart» існує з лютого 2010 року, стартувала з виставки ікон Іванки Крип’якевич-Димид «Між Різдвом та Воскресінням. Ікона та навколо неї». Від часу свого створення та до сьогодні галерея знайомить відвідувачів з найкращими зразками релігійного малярства знаних львівських художників Петра Гуменюка, Іванки Крип’якевич-Димид, Оксани Романів-Тріски, Люби Яцків, молодих творців Данила Мовчана, Наталі Русецької, Остапа Лозинського та представників інших українських шкіл сакрального мистецтва Олександра Антонюка, Андрія Коваленка, Ольги Ковтун.

icon3

Метою діяльності є зближення сучасного мистецтва та християнської духовності, переосмислення традицій у сьогоднішньому культурному контексті, а також створення можливості нового розвитку церковного мистецтва.

icon4