Анонс партнерства Бізнес-школи УКУ та Doctor Eleks

10 Чер 2022

Бізнес-школа УКУ та Doctor Eleks оголошують про спільний проєкт «Адаптація медцентрів в часи війни». В рамках цього проєкту відбудеться серія вебінарів з експертами, які допоможуть медичним закладам адаптувати та налагодити свої процеси в умовах воєнного стану. Запрошуємо на наші онлайн-зустрічі керівників, менеджерів та власників медичних закладів.

В результаті цих вебінарів у вас буде можливість: 

  • Знаходити нові підходи до управління
  • Навчатися від експертів медичної сфери
  • Знайти підтримку від колег з медичної сфери
  • Зрозуміти яким має бути лідер в період змін
  • Ознайомитися з інструментами які можна використовувати в період кризи та воєнних дій
  • Отримати практичні кейси, дискусії

І перший наш вебінар з Андрієм Рождественським відбудеться вже в середу. Ми поговоримо про результати нових досліджень у сфері лідерства напередодні та в часи повномасштабної війни, а також інструменти та навички лідера в кризових ситуаціях.

Коли: Середа, 15.06 о 18:00.

Деталі та реєстрація за посиланням: https://lvbs.top/mjw

Андрій Рождественський – PhD, виконавчий директор Center for Leadership of UCU, викладач UCU Business School, бізнес-консультант. Андрій також є співзасновником консалтингової компанії AR Consulting, освітніх проєктів «Лідерство у горах» та Scolar. Допомагає організаціям, які займаються допомогою онкохворим дітям, реабілітацією алко- та наркозалежних. Учасник руху «Зміни Україну – почни з себе». Організував проєкт «Еверест 2025».

Модерує зустріч Ігор Заставний, PhD, сімейний лікар, співзасновник «Сімейна амбулаторія ВУЛИК», член Правління Академії сімейної медицини України.