Антикризовий консалтинг для малого бізнесу: як вижити і зробити прорив?

10 Чер 2020

Швидка допомога для мікропідприємств, малого і середнього бізнесу в умовах пандемії – LvBS Consulting спільно з «Твоїм містом» запускають проєкт «Підтримка українського бізнесу в час кризи». 50 компаній зможуть отримати безкоштовні консультації від провідних експертів країни, щоб їхній бізнес не просто вижив, а й розвинувся і зробив прорив.   

Ініціатива реалізується в рамках проєкту «Зміцнення громадської довіри», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Партнер проекту — медіа-хаб «Твоє місто».

Відомий бізнес-консультант Адріан Сливоцький переконаний, що криза — найкращий час, щоб почати свій стартап або розвинути діючий бізнес. Чому? До кризи у нас було Х проблем, а зараз їх є вдвічі більше. «Це наче, коли на морі відступає вода і підводні камені вперше стають видимі. Багато проблем оголилися», — каже бізнес-футуролог. Тож підприємцям саме час сфокусуватися на пошуку нових проблем своїх клієнтів, які оголила криза.

Що пропонують організатори проєкту «Підтримка українського бізнесу в час кризи»: 

  • 1,5-годинну консультацію від 3-5 експертів
  • експерти підібрані з огляду на виклики, які компанія декларує у запиті
  • за півтори години разом з клієнтом вони розбирають його бізнес, визначають найбільш проблемні місця та пропонують ефективні рішення: від умов кредитування чи кризового менеджменту до стратегії переходу в онлайн, а також взаємодії з клієнтами та працівниками.

Як стати учасником проєкту? 

  • Якщо ви хочете стати учасником проєкту  «Підтримка українського бізнесу в час кризи» і отримати консультацію, будь ласка, заповніть форму і організатори з вами сконтактують.

Співініціаторка проєкту, керівниця LvBS Consulting Роксоляна Вороновська зазначає: «Коли почався карантин і нас дуже швидко накрила криза, ми вирішили запустити схожий проєкт для випускників Львівської бізнес-школи УКУ — «Антикризові Дорадчі ради». Викладачі, команда і самі ж випускники Pro Bono консультували своїх колег, тих, хто потребував підтримки у час кризи. До нас звернулося чимало компаній, і усі позитивно відгукнулися про можливість отримати таку швидку консультацію».

Тож Львівська бізнес-школа УКУ вирішила мультиплікувати цей позитивний досвід спільно з «Твоїм містом» за підтримки USAID. А також тих підприємців, які активно шукають шляхи виходу з кризи.

Загалом у рамках проекту за підтримки USAID, експерти планують провести 50 «швидких» консультацій для малого і середнього бізнесу у форматі Дорадчих рад. Для кожної команди будуть підібрані 3-5 експертів, відповідно до проблем та викликів озвучених у заявці. Консультування буде надаватися як індивідуально, так і для невеликих команд у онлайн-форматі.

Проект «Підтримка українського бізнесу в час кризи» виконується в рамках Проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Якщо у вас є додаткові запитання щодо формату, телефонуйте або пишіть нам.

Менеджер проєкту Галина Стаднюк

+380 66 7 222 902

hstadniuk@lvbs.com.ua