Big Day: LvBS Graduation 2018! Розклад заходів (оновлюється)

З нетерпінням чекаємо 30 червня, коли відбудуться випускні урочистості Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) спільно з Українським католицьким університетом! Запрошуємо наших друзів, учасників, випускників та партнерів розділити з нами день, на який усі чекали та багато працювали, аби зробити #LvBSGraduation2018 реальним!

Святкування відбудеться 30 червня і у нас у планах заходи з 10:00 і до опівночі! Розклад доповнюється, проте уже зараз ділимось попередньою програмою.

Місце проведення – Студмістечко УКУ, вул. Козельницька, 2а.

10:00-13:30 Запрошуємо усіх випускників на урочисту частину разом з УКУ! Захід розпочнеться з літургії за участю Владики Бориса Гудзяка у Церкві Святої Софії-Премудрості Божої. Також у програмі виступи почесних гостей, серед яких буде спеціальний гість – Борис Лушняк (декан Школи громадського здоров’я університету Меріленду, контр-адмірал Служби охорони здоров’я США), виступи цьогорічних випускників, почастунок та інші святкові події на території студмістечка.

14:00-16:00 Нові випускники чотирьох магістерських програм LvBS KeyExecutiveMBA, MSс in Technology Management, MA in Human Resources and Organization Development, MSc in Innovations and Entrepreneurship отримають дипломи, послухають надихаючі виступи та піднімуть келихи шампанського у новому статусі LvBS Alumni!

Увечері на випускників та друзів LvBS чекатиме атмосферна вечірка біля озера (поряд з корпусом УКУ на вул. Хуторівка, 35а), яку гостинно для нас організовує Горіховий дім/Walnut House (деталі та умови придбання квитків на вечірку ми повідомимо найближчими днями).

Уже другий рік поспіль спільнота випускників LvBS запрошує на велику вечірку Alumni та друзів у день випускних урочистостей! Вона розпочнеться о 17:00 і триватиме до опівночі. Традиційно, на неї зберуться випускники усіх програм і усіх років, а також багато друзів!

У програмі – посвята нових випускників, зустріч у форматі off-records з запрошеним спікером, networking, барбекю і смачні закуски, запальна музика, драйв і танці. Деталі щодо музичного супроводу та запрошеного спікера повідомимо згодом.

LvBS Alumni – це спільнота в дії! Разом ми можемо дуже багато, але зможемо ще більше, якщо будемо взаємодіяти! Для цього нам, випускникам різних програм, різних років, перш за все, потрібно познайомитись із новими членами Alumni та з тими, з ким ще не встигли 🙂 Як каже Адріан Сливоцький, networking – це наш найцінніший ресурс, і наші зв’язки потрібно постійно розширювати. Тому, будь ласка, приходьте зі своїми друзями, рідними. Створимо майданчик неформального спілкування.

Вартість участі у Вечірці випускників: вхідний квиток на вечірку коштує 800 гривень за особу (це собівартість їжі, музики, welcome drink, розважальної програми). Алкоголь можна буде придбати на барі також за собівартістю. Вартість квитка для пари – 1500 грн. У день святкування ціна вхідного квитка зросте до 1000 гривень за особу.

Придбати квитки ви можете за посиланням.

Контакти:
Ірині Дмитерко (випускниця KEMBA, заступник фінансового директора в Агрохолдингу «Мрія», представник Alumni у Дорадчій раді LvBS),  irynadmyterko.ua@gmail.com
Юркові Лопатинському (випускник KEMBA, засновник «Горіхового дому»), y.lopatynsky@gmail.com

Організатори: Рада випускників LvBS, «Горіховий дім». Детальний розклад усі запрошені отримають додатковим листом. До зустрічі на #LvBSGraduation2018!