Big Start магістерських програм LvBS!

30 Жов 2017

У Львівській бізнес-школі УКУ 25 жовтня відбувся великий день – старт трьох магістерських програм: Кey Еxecutive МВА, MSc in Technology Management та MA in Human Resources and Organization Development. Майже чотири десятки нових учасників, які представляють 10 українських міст та столицю Киргистану – Бішкек, прийшли за фундаментальними знаннями, структуризацією досвіду, стратегічними рішеннями, а також за новими знайомствами.

Одразу ж на початку зустрічі учасники пройшли квест, аби ближче познайомитися зі Школою та університетом. Після цього з надихаючою промовою до них звернувся випускник УКУ 2007, керівник проекту в ГО «ЦЕНТР UA» Андрій Андрушків. «Український католицький університет – найкраще місце, щоб осідлати хвилю потоку. І я говорю це зараз не тому, що я виступаю перед Вами як випускник цього університету і маю вам його рекламувати. Навіщо Вам рекламувати авіакомпанію, на борту літака якої ви вже сидите? Я зараз буду як стюардеса, яка розповідає, а що ще окрім двогодинного перельоту на висоті 11 000 метрів ви можете отримати перед тим, як вийдете в своїх справах в іншому місті чи країні», – наголосив він. Опісля учасники .стали слухачами свого першого модуля.

 

А вже наступного дня вони мали унікальну нагоду провести свій сніданок спільно з ректором УКУ, отцем-доктором Богданом Прахом: «Кожен, хто приходить в Український католицький університет, приходить, як на великий бенкет. Наше завдання – подати якнайширше меню. Але це не звиклий бенкет, де тебе обслуговують за столом, це фуршет, де ти сам повинен підійти, понюхати, обрати те, що потрібно тобі, те, що для тебе найбільш корисне, що ти найбільше любиш, чим ти захоплюєшся. Цих пропозицій для студентів і працівників в університеті є безліч, їх так багато, що вони не завжди в силі все скуштувати. Але ми заохочуємо, щоб ви користалися усім». Ректор зазначив також, що студенти є найбільшою цінністю університету.

«І я переконаний, що спільнота наших випускників буде відгравати дуже велику роль по всій Україні», – додав отець-доктор, розповідаючи також про історію УКУ, принципи довіри до людей, які тут панують, стратегію, та відповідаючи на запитання учасників. І провели екскурсію в Центрі митрополита Андрея Шептицького.