Do business with Ukrainians та LvBS – на масштабній виставці Warsaw Food Expo 2022

Do business with Ukrainians та частина Спільноти Бізнес-школи УКУ з 17 до 19 травня прежставляли свій стенд на одній із наймасштабніших галузевих виставок Польщі Warsaw Food Expo 2022.

На відкриття висавки завітали президент найбільшого торгівельно-конгресового центру Центральної Європи Ptak Warsaw Expo пан Томаш Шипула (Tomasz Szypuła), віце-президент Ptak Warsaw Expo пан Казимир Цвікла, а також Ігор Баранецький, радник, очільник економічного відділу посольства України в Польщі. Високі гості ознайомились з продукцією українських виробників і відзначили її високу якість креативність українських бізнесів. На відкритті говорили про важливість економічного фронту для перемоги України.

На виставці Warsaw Food Expo 2022 була можливість познайомитися з десятьма українськими крафтовими виробниками, що вражають своєю самобутністю та якістю представленої продукції. Відвідувачі познайомилися з витонченими винами Fathers wine, додали солодкості завдяки Львівська майстерня шоколаду та Spell Chocolate, трохи занурилися у дитинство разом з LOL&POP та Майстерня Карамелі, оцінили важливість правильного харчування у компанії Зernovita Bakery, Smakuli та Bob Snail Равлик Боб, посмакували Melodie di Caffe та Roasted in Ukraine / Обсмажено в Україні.

Висловлюємо надзвичайну вдячність за підтримку українському бізнесу Ptak Warsaw Expo, керівництво якого прийняло рішення організувати український національний стенд для проекту Do business with Ukrainians безкоштовно. Ptak Warsaw Expo вже кілька місяців підтримує громадян України. На початку березня спільно з урядом Республіки Польща та Управлінням Мазовецького воєводства відкрили у своєму Виставковому центрі найбільший у Європі центр гуманітарної допомоги для біженців від війни з України, завдяки чому за цей час знайшли притулок понад 80 000 людей. У виставковому центрі також знаходиться автостанція Європа, що дало змогу організувати перевезення громадян України до понад 15 країн Європи, завдяки чому українці могли відновити зв‘язок зі своїми родинами та друзями, які проживають за межами України чи знайти новий дім.

Do Business with Ukrainians. Спільнота Бізнес-школи Українського католицького університету (LvBS) та зовнішні експерти з різних галузей запустила платформу для підтримки малого та середнього бізнесу. Це своєрідний маркетплейс, де з однієї сторони – українські підприємці, які пропонують свої послуги та продукти, а з іншої – потенційні клієнти з-за кордону, які можуть допомогти українській економіці своїми замовленнями.

Фото: Тетяна Ніколаєнко