Розпочато реєстрацію на магістерські програми LvBS!

4 Тра 2017

У Львівській бізнес-школі УКУ (LvBS) оголошено вступ на 4 унікальні програми магістерського рівня в Україні та Східній Європі! Реєструйся уже зараз, проходь відбір, і з осені розпочинай комплексне навчання у зручному модульному форматі.

Key Executive MBA – це програма, завдяки якій ви сформуєте бачення, яким ваш бізнес може бути завтра. Отримаєте знання, які підсилять ваш досвід для трансформації компанії перед викликами майбутнього. Потрапите у спільноту довіри, що сприяє росту сили лідера.

Для амбітних людей, що готові до створення та запуску своїх бізнес-проектів – MSc in Innovations and Entrepreneurship – унікальна програма магістерського рівня в Україні, яка надає системні бізнес-знання для створення власного бізнесу в технологічній або інноваційній сферах.

MA in Human Resources and Organization Development – єдина магістерська програма міжнародного рівня в Україні з управління персоналом та організаційного розвитку. Для HR-фахівців, що прагнуть структурувати власний досвід, здобути HR і бізнес-експертизу міжнародного рівня та розвинути професійні компетенції майбутнього.

А також професійна програма магістерського рівня у Східній Європі MSc in Technology Management – спеціально розроблена для керівників вищої ланки технологічних компаній. Спрямована на об’єднання технічних та бізнес-компетенцій, поглиблення потреб клієнтів та їх розуміння, просування управлінських та лідерських навичок.

Дізнавайся більше про умови вступу, терміни навчання на нашому сайті.