Есенції LvBS – нове партнерство Львівської бізнес-школи УКУ та проекту «Есенції» у сфері бізнес-освіти

9 Жов 2018

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) та молодий український стартап Есенції створили нову можливість вдосконалюватись і розвиватись: проект «Есенції LvBS» – аудіокниги скороченого формату, що розкривають зміст найцікавіших видань зі сфери підприємництва, інновацій, технологій, рекрутингу та ін.

 

«Есенції LvBS» – це щотижневі знайомства із великими ідеями кращої бізнес-літератури, яка ще не вийшла в українському перекладі. Короткі аудіо-випуски «Есенцій LvBS» показують головну суть світових бестселерів і допомагають зрозуміти, яку саме книгу ви б хотіли прочитати повністю.

«Зараз проблема не у відсутності бажання читати, а у відсутності часу на це, – коментує співзасновниця проекту «Есенції» Юлія Гемберг. – Тому ми намагаємося робити «Есенції» сервісом мобільного навчання. З акцентом на мобільне. Наша увага фрагментована, інколи є 15 хвилин щось послухати за кермом, іншого разу  5 хвилин щось почитати перед зустріччю. Ці фрагменти  це час для «Есенцій». Ми радіємо партнерству з LvBS, бо тепер у нас є ще більше натхнення створювати цікаві та ефективні бізнес-есенції. Адже, бізнес  це і про саморозвиток, і про психологію, і навіть про історію».

«Для бізнесу важливо отримувати швидко та концентровано нову корисну інформацію про глобальні тенденції, дослідження ринків, лайфхаки у маркетингу, запуску продуктів, саморозвитку та ще сотнях інших тем, які мають вплив на ефективність вашої компанії, команди, продаж чи просто приносять натхнення для нових бізнес-ідей. Ми вирішили бути максимально лаконічними у подачі корисних знань та допомогти вам витрачати час тільки на ті книги, які допоможуть у досягненні ваших цілей!», – наголосила директор із стратегічного розвитку Львівської бізнес-школи УКУ Роксоляна Вороновська.

Слухати #ЕсенціїLvBS щотижня можна на фейсбук-сторінці Lviv business school, а також на youtube-каналі школи: https://goo.gl/RdNDNk.

До прикладу, одна з «Есенцій LvBS» – книга провідного бізнес-футуролога світу, а також доброго друга LvBS – Адріана Сливоцького «Давид перемагає: дисципліна неспівмірної перемоги»:

Львівська бізнес-школа УКУ заохочує всіх ефективно використовувати свій час для навчання та зростання!

Довідка. Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) —школа з європейськими цінностями та підходами, яка розвиває відкриту й відповідальну бізнес-спільноту уже протягом 10 років. Місія: LvBS  “Україна на бізнес-карті світу”. Належність до мережі католицьких університетів, при яких є найкращі бізнес-школи світу, дає LvBS особливі можливості міжнародної співпраці, яких немає в інших українських бізнес-шкіл. Магістерські програми LvBS акредитовані Міністерством освіти України, також школа має міжнародну акредитацію CEEMAN IQA (Central and East European Management Development Association). У LvBS діють такі програми: Key Executive MBA – програма особистого та професійного розвитку для власників та керівників бізнесу; MS in Technology Management для ІТ-управлінців; MA in Human Resources and Organizational Development програма для тих, кого цікавить професія управління персоналом та організаційний розвиток; MS in Innovations and Entrepreneurship для молодих стартаперів; програми управлінського розвитку. Підходи до структури програм виходять з міжнародного досвіду та наповнюються найкращим світовим і українським практичним досвідом.