Хакатон «УКУ – технологічний університет. Як цього досягти?»: перелік менторів та програма

11 Жов 2018

12 жовтня Центр бізнес-дизайну Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) організовує хакатон «УКУ – технологічний університет. Як цього досягти?», під час якого 12 команд шукатимуть рішення, як зробити Український католицький університет найбільш цифровим університетом.

Переможці хакатону отримають грошовий приз, а також можливість доопрацювати ідею та втілити її разом з менторами та адміністрацією університету. Крім того, кожна команда, що презентує свої проекти, буде запрошена на закриту лекцію Адріана Сливоцького, що відбудеться 22 жовтня у Львові у Центрі Шептицького.

Програма хакатону:
8:30 – 9:00 Реєстрація учасників, нетворкінг, кава
9:00 – відкриття хакатону (організатори, ментори)
9:15 – презентація ідей учасників (пітчі по 120 секунд на ідею), формування команд
10:00 – 13:00 робота в командах
13:00 – 13:30 обід
13:30 – 15:00 робота з менторами
15:00 – 16:30 робота в командах
16:30 – 17:00 чекпоінт
17:00 – 17:30 pizza time
17:30 – 18:30 робота з менторами
18:30 – 19:30 робота в командах, фіналізація проектів
19:30 – 20:15 презентації проектів
20:15 – 20:30 визначення проектів-переможців (нарада суддів)
20:30 – 21:00 нагородження переможців та закриття хакатону

Ментори хакатону:

Софія Опацька – Декан-засновниця та Голова Наглядової Ради Львівської бізнес-школи УКУ, проректорка з науково-педагогічної роботи Українського католицького університету UCuniversity, викладач організаційного розвитку, підприємництва, лідерства. Софія Опацька здобула вищу освіту у Львівському університеті ім. І. Франка за спеціальністю «Міжнародні економічні відносини», потім захистила кандидатську дисертацію з менеджменту та розвитку людського капіталу. Пройшла програми підготовки керівних кадрів у the University of Michigan Business School (США), IEDC – Bled School of Management (Словенія), China Europe International Business School (CEIBS), Hong Kong University of Science and Technology (HKUST), та стажування в компанії Inno Space (Данія) та у Варшавській школі економіки (Польща). У 2017 році була на семестровому стажуванні у Nanovic Institute for European Studies, University of Notre Dame (США). Софія Опацька є засновником та куратором проекту Global Shapers у Львові, а також членом дорадчої ради центру Емаус.

Ярослав Чарковський – CEO компанії CharStudio. Ярослав керує власною ігровою компанією, що займається розробкою продуктів з нуля, та просуває їх на американський ринок. «Зараз невеликі команди та групи людей створюють величезну додану вартість, змінюють цілі ринки та перемагають гігантів саме завдяки інноваціям та технологіям. Я переконаний, що УКУ є тою невеликою командою, що здатна змінити освіту та цілу країну. Процес вже почався та впевнено рухається вперед. Дуже багато роботи попереду», – коментує Ярослав.

Джефрі Вілз – почесний Сенатор УКУ, віце-президент ради директорів Української католицької освітньої фундації (UCEF), м. Чикаго. В минулому професор Вісконсинського Університету в Медісоні (США). В період відродження УКУ впродовж п’яти років був віце-ректором, засновник Української Католицької Освітньої Фундації. Джефрі започаткував десятки найрізноманітніших проектів, зараз консультує УКУ з питань стратегічного розвитку.

Рослислав Оленчин – член Ради випускників LvBS 2017, генеральний директор ПрАТ «Квіти Львова», співзасновник стартапів DocTravel.com, KingSpeech.AI, був учасником програми EdTech акселератора American Councils for International Education. Є співзасновником та інвестором креативного простору ЦЕХ – Цікаві Експерименти Художників та приватної  школи «Школа дружня до дитини» у Львові. Ростислав є наставником Центру піприємництва LvBS, а також має досвід бізнес-менторства на хакатонах BigDataLab Vodafone, EdHack UCU та був ко-ментором проектів по кіберспорту HexWix та Anima Unity.

Михайло Винницький – Ph.D., професор Центру сімейного бізнесу LvBS, викладач з менеджменту управління бізнесом.Серед його успішних проектів можна назвати започаткування в 2005 р. Президентської програми МВА (для власників) в kmbs; в 2008 р. заснування першої в Україні Докторської школи в НаУКМА (підрозділу університету, через який впроваджено європейську модель підготовки молодих науковців-аспірантів/докторантів); в 2013 р. заснування корпоративного університету компанії Winner (автомобільного імпортера). В останні роки після Майдану, Михайло був призначений радником Міністра освіти і науки України, а також обрано головою Національної команди експертів з реформування вищої освіти Еразмус+. Останніх 3 роки також є членом Ради наставників Української Академії Лідерства.

Наталія Климовська – проректорка із розвитку та комунікацій УКУ. Навчалась у Національному Університеті «Львівська Політехніка» та Львівському Інституті Менеджменту (MBA). Працювала менеджером Інституту історії Церкви, керівником Відділу інформації та зовнішніх зв’язків УКУ та пізніше Відділу розвитку УКУ. Була ініціаторкою студентської акції «Зі Сходу на Захід» та координувала комунікацію акції «Різдво разом», а також працювала керівником Львівського прес-центру УГКЦ з нагоди приїзду Івана Павла II в Україну. Провела першу в історії УКУ  фандрейзінгову кампанію розвитку університету «Нове покоління для нової України», яка зібрала понад 65 мільйонів доларів США. Входить до наглядової ради Львівського міського центру реабілітації «Джерело», а також до рад директорів Української Католицької Освітньої Фундації в Канаді та США.

Любомир Тарновський – викладач магістерських програм та програм управлінського розвитку LvBS. Викладає курси «Основи обліку та звітності», «Бюджетування», «Управління інвестиціями», «Управління витратами» та інші. В 2007-2009 працював в інвестиційному департаменті ІП «Універсальна інвестиційна група», в 2009-2010 – в департаменті корпоративних фінансів та зв’язків з інвесторами ПАТ «Концерн Галнафтогаз». З 2010 року – фінансовий директор Українського Католицького Університету. У 2012 році виконував обов’язки операційного директора Української католицької освітньої фундації в Чикаго, США.
Є членом наглядових рад у благодійній організації «Львівська освітня фундація», реабілітаційному центрі «Джерело» та центрі підтримки людей з особливими потребами «Емаус». Займається консалтингом з питань фінансів.

Андрій Михайлюк – Генеральний менеджер Zuman Ukraine. Керує розробкою продуктів в сфері HR Outsourcing. Перед тим створив компанію, яка займалася розробкою продуктів для технологічних стартапів. «Технології дозволяють людям розвивати креативність, спрощуючи повсякденні операції», – переконаний Андрій, тому вирішив виконати роль наставника у цьому хакатоні.

Іван Петренко – виконавчий директор Центру підприємництва LvBS (це бізнес-акселератор, платформа для навчання і розвитку проектів на базі LvBS та Українського католицького університету). Магістр із міжнародних економічних відносин Львівського національного університету ім. І.Франка, випускник магістерської програми Key Executive MBA Львівської бізнес-школи (LvBS). Працював директором по роботі з корпоративними клієнтами страхової компанії «Універсальна», директором компанії «Террін», яка розробила, запустила та управляла для мережі автозаправних комплексів «ОККО» мережу ресторанів «A la minute», «Pasta Mia» та точки продажу «Hot Cafe». Згодом працював директором з розвитку компанії «Галнафтогаз». Декілька років працював консультантом у сфері торговельно-розважального та ресторанного бізнесів. 

Контактна особа: Соломія Саврук ssavruk@lvbs.com.ua, +380 50 289 1210

*Довідка: Центр бізнес-дизайну LvBS – проект, що створений для дослідження на аналізу кращих бізнес-моделей світу, які можуть стати зразком для наслідування компаніями, що відчувають потребу зміни власної бізнес-моделі. Центр створений у співавторстві з консультантом світового рівня, членом Дорадчої ради та викладачем LvBS Адріаном Сливоцьким, який  двічі входив до рейтингу світових бізнес-мислителів Thinkers 50. Консультує компанії зі списку Fortune Global 500 та навчає топ-менеджмент таких лідерів ринку, як Nike, Hyundai, Microsoft, Samsung, IBM, Boeing, Renault, Bank of America, GM, Walmart, 3M, Johnson & Johnson, Dow Jones, GE, Federal Express та ін. Опублікував багато праць, зокрема у Wall Street Journal, Harvard Business Review. Автор новаторських книг-бестселерів «Зона прибутку», «Мистецтво творення попиту», «Прорив», що були перекладені Львівською бізнес-школою УКУ.