ІТ-менеджери з усієї України розпочали навчання на програмі з управління технологіями

4 Лис 2014

23 учасники – менеджери з десяти ІТ-компаній зі Львова, Тернополя, Києва, Вінниці, Харкова розпочали навчання на програмі № 1 у Східній Європі з управління технологіями – MS in Technology Management.

MSc in Technology Management створена Львівською бізнес-школою УКУ та Львівським кластером ІТБП для ІТ-фахівців, які прагнуть поглибити свої знання в галузі управління, краще зрозуміти бізнес та стратегії розвитку продукту і набути навичок міжособистісного спілкування.

За словами декана LvBS Софії Опацької, навчальний план програми склали за кращими світовими аналогами: «Для нас як для бізнес-школи, важливо, щоб ви, ваші команди, компанії ставали успішними завдяки тим знанням і навичкам, які ви отримаєте тут, – звернулася до нових учасників Софія Опацька. –  На програмі ми не будемо заглиблюватись у деталі технологічних знань, а говоритимемо до вас, людей з досвідом, про те, як технології мають забезпечувати потреби ваших клієнтів. Ми хочемо, щоб ІТ-галузь та її представники подивилися на своїх споживачів не локально, а глобально».

Головним доповідачем урочистостей з нагоди запуску другої групи став Тео Шнітфінк,  засновник і директор Symphony Solutions. Він говорив про нові виклики для ІТ-галузі в Україні і пропонував відповіді на ці виклики: «Бізнес має ставати більш глобальним, і ми, як ІТ-індустрія, можемо зробити свій внесок у розвиток України, цього від нас очікує суспільство. Наприклад, у Symphony Solutions ми підтримуємо лише ті університети, де немає хабарництва – запровадьте таку практику у своїх компаніях. Зараз країна як ніколи готова до втілення таких змін».

Тео Шнітфінк закликав учасників програми вчитися один від одного і ділитися своїм досвідом: «Основна з причин, чому ви тут – для того, щоб ділитися знаннями і будувати довготривалі відносини».

Учасники розпочали навчання на першому модулі з курсу «Бізнес-комунікації» з Деніелом Люїсом, керуючим партнером Bright Leadership Ltd. Курс допоміг учасникам покращити своє розуміння активного слухання та усного мовлення в комунікації і переговорах. ІТ-менеджери вчились як за допомогою цих навичок можна досягнути кращих результатів у ділових відносинах та підвищити продуктивність праці. Вони також заглибились у тему важливості ефективного спілкування для побудови успішного бізнесу, навчились краще використовувати невербальне спілкування, різні методи ведення переговорів, комунікаційні навички, щоб краще вирішувати конфлікти.

Навчання на програмі триває півтори роки і має модульний формат – інтенсивний курс 4 дні щомісяця, що дозволяє поєднувати навчання з основним місцем праці. Також особливістю є те, що 80% викладачів – це практики, які щодня займаються технологічним бізнесом (СЕО, СІО, СТО, VPs) і, крім того, викладають у таких відомих університетах та бізнес-школах як Pennsylvania, Carnegie Mellon, London Kingston, Leiden та ін. Навчання відбувається англійською мовою.

Детальніше про програму для ІТ-менеджерів

{album_63}