Корпоративні програми LvBS: запорука ефективності команди у воєнний час

20 Кві 2022

UCU Business School продовжує проводити навчання для компаній. Зараз, як ніколи, важливо зберігати стабільність у команді для того, аби якомога ефективніше працювати та піднімати економіку країни разом.

Сьогодні хочемо поділитися досвідом часткового відновлення навчання у формі вебінарів. Ми провели дві онлайн-зустрічі із нашими клієнтами зі сфери IT та банківських послуг.

Разом із співробітниками компаній та Андрієм Рождественським, викладачем Бізнес-школи УКУ, говорили про організаційну та особисту життєстійкість в умовах війни, поділилися думками про те, як вправлятися зі стресом. Активна аудиторія, багато дискусій та запитань дають ефективний результат для усіх учасників навчання.

Учасники вебінарів виокремили для себе декілька основних висновків:

  • Особиста життєстійкість лідера є запорукою стабільності всієї команди.
  • Відчуття місії підтримує у складні часи. 
  • Наради раз на тиждень у зумі з увімкненими камерами –  це певна системність, яка підтримує. Зараз, як  ніколи, важливо залишати часткову рутинізацію для того, аби триматися та ефективно виконувати свою роботу.

Протягом зустрічей багато говорили про роботу зі своїми командами та особисті переживання:

  • розбиралися у тому, чому важливо мати системність у справах, коли довкола хаос;
  • шукали, де межа між раціональними думками та відчуттями, які дають внутрішню опору;
  • згадували роботи відомих авторів, щоб віднайти власні сенси у новій реальності сьогодення.

Усі ці аспекти допомагають триматися «на плаву» та ефективно працювати у різних умовах. Зараз саме той час, аби акумулювати усі свої сили та боротися разом, кожен на своєму фронті. Все буде Україна!

Читайте більше  про корпоративні програми Бізнес-школи УКУ тут:  https://lvbs.top/mnt