Космічна презентація MSc in Technology Management: як стати світовим лідером у технологіях?

13 Лип 2021

8 липня 2021 року Львівська бізнес-школа УКУ презентувала у Києві оновлену магістерську програму для лідерів технологічних компаній MSc in Technology Management, яка стартує у жовтні цього року.

Академічний менеджер програми Володимир Хіцяк ознайомив учасників із змінами у програмі на 2021 рік, а також розповів про особливості навчання на унікальній програмі магістерського рівня в Україні, яка надає бізнес-освіту в сфері технологій.

Технологічні індустрії динамічно змінюються, й ці зміни також відображаються в програмі MSTM. Зараз ми бачимо, що бізнес-освіта у сфері управління технологіями важлива не лише для ІТ-індустрії. Адже все більше компаній з інших індустрій (агро, рітейл, FMGG, тощо) впроваджують технологічні рішення, розвивають цифрову інфраструктуру.

Усі ці напрямки потребують сучасних, добре освічених лідерів, здатних розуміти глобальні тренди, мотивувати і розвивати команди. Саме тому ми оновили програму, ввівши такі курси як R&D Менеджмент та Управління інтелектуальною власністю, – розповів Володимир Хіцяк, академічний менеджер програми.

Також в учасників була чудова нагода поспілкуватись із випускниками програми, а також викладачем фінансового блоку магістерської програми із 20-ти річним багажем практичного досвіду у сфері, – Юрієм Заярним.

Почесними гостями презентації стала команда українського космічного стартапу FireWay, що перемогла у найбільшому міжнародному космічному хакатоні NASA Space Apps Challenge 2020 у номінації «Найкраще використання технологій».

Команда взяла участь у Q&A сесії і поділилась відповіддю на питання «Як хакатонити, аби стати першими у світі?». Також інженери розповіли про свій технологічний прорив –  універсальний космічний коннектор, що дозволяє заправляти супутники прямо на орбіті з танкера, подовжуючи, таким чином, їхній термін служби.

Опісля технологічних дискусій, на учасників чекав жвавий нетворкінг, у якому взяли участь власники, топ-менеджери, лідери напрямків, менеджери проектів та продуктів ІТ-компаній, а також – випускники та викладачі програми MSc in Technology Management.

До слова, програма MSc in Technology Management розроблена для управлінців та топ-менеджерів технологічних компаній. Її завдання – об’єднати та підсилити їхні технічні та бізнес-компетенції, покращити розуміння реальних потреб клієнта, розвинути візіонерський підхід до ведення бізнесу та відшліфувати управлінські та лідерські навички.

Ділимось із вами світлинами з презентації і, звісно, до зустрічі на магістерській програмі із технологій MSc in Technology Management у жовтні цього року!

Інформаційний партнер події: IТ Ukraine Association