Leaders for Health: Львівська бізнес-школа УКУ та Be-It Health навчатимуть управлінців у галузі охорони здоров’я

28 Січ 2019

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) та агенція Be-It Health & Social Impact в межах проекту Світового Банку, що фінансується Швейцарською агенцією з розвитку співробітництва, проведуть 4 навчальні програми для 120 управлінців у сфері охорони здоров’я Leaders for Health. У межах програми навчатимуть тих управлінців, які готові втілювати проекти реформування та удосконалення медичної реформи, які готові до викликів та націлені на результат.

Навчання складається з 5 модулів і відбуватиметься у Львові та Києві. Вже 31 січня до Києва на перший модуль першої програми приїдуть 30 головних лікарів лікувально-профілактичних закладів та їх заступники, керівники департаментів та управлінь охорони здоров’я із семи областей: Львівська, Закарпатська, Київська, Одеська, Полтавська, Харківська та Херсонська.

«Ми, як освітня інституція національного рівня, саме в час реформ бачимо свою місію у залученості до їх практичного втілення на рівні країни. Організація навчання та розвитку керівників, робота з якостями лідерів, управлінські навики – це саме ті напрямки, де ми, як бізнес-школа, маємо компетенції. Для розробки програми ми (разом із нашими партнерами) вивчили всі виклики, які постануть перед керівниками медичних закладів, та зміни, які повинні бути впроваджені на всіх рівнях управління, у зв’язку з докорінним реформуванням галузі медичного забезпечення населення. Ми залучили найкращих експертів з управління у сфері охорони здоров’я до побудови програми та викладання, в тому числі закордонних. Тепер очікуємо, що навчатися до нас прийдуть саме ті керівники, які усвідомлюють виклик та готові навчатися, аби брати на себе відповідальність за втілення реформ та впровадження змін у підпорядкованих їм організаціях», – коментує CEO LvBS Ярина Бойчук.

Що отримають учасники програми Leaders for Health?

  • можливість зміцнити основні лідерські компетенції за напрямками: комунікація та управління стосунками, лідерство, професійна та соціальна відповідальність, розуміння сфери охорони здоров’я, бізнес-компетенції;
  • розуміння логіки процесу здійснення реформ на національному, регіональному та місцевому рівнях;
  • конкретні інструменти та рішення для управління ключовими аспектами реформи на рівні свого закладу / регіону;
  • можливість підтримки від кураторів курсу протягом одного місяця після завершення програми для розробки плану дій для реалізації конкретного проекту в рамках свого закладу/міста/області.

Участь у програмі є безкоштовною, а обов’язковими умовами відбору були відповідність діяльності та посади учасника темі навчального курсу; чіткість та обґрунтованість мотивації учасника; наявність чіткого розуміння змін, які учасник хоче запровадити у своїй установі / на рівні регіону.

Контактна особа: Ольга Фокаф, Львівська бізнес-школа УКУ, +38 (093) 382 49 98, ofokaf@lvbs.com.ua

Довідка: Львівська бізнес-школа Українського католицького університету (LvBS) школа з європейськими цінностями та підходами, яка розвиває відкриту й відповідальну бізнес-спільноту уже протягом 11 років. Місія LvBS – “Україна на бізнес-карті світу”. Належність до мережі католицьких університетів, при яких є найкращі бізнес-школи світу, дає LvBS особливі можливості міжнародної співпраці, яких немає в інших українських бізнес-шкіл. Магістерські програми LvBS акредитовані Міністерством освіти України, також школа має міжнародну акредитацію CEEMAN IQA (Central and East European Management Development Association). У LvBS діють такі програми: Key Executive MBA – програма особистого та професійного розвитку для власників та керівників бізнесу; MS in Technology Management для ІТ-управлінців; MA in Human Resources and Organizational Development – програма для тих, кого цікавить професія управління персоналом та організаційний розвиток; MS in Innovations and Entrepreneurship для молодих стартаперів; програми управлінського розвитку. Підходи до структури програм виходять з міжнародного досвіду та наповнюються найкращим світовим і українським практичним досвідом.