Лідерство, інновації та підприємництво у Східній Європі, Росії та інших країнах

24 Лют 2014

Львівська бізнес-школа Українського Католицького Університету (LvBS) у співпраці з бізнес-школою Wharton при Пенсильванському університеті, зокрема її електронним журналом Knowledge@Wharton, підготували книжкову публікацію з 15 статей про лідерство, інновації та підприємництво у Східній Європі, Росії та інших країнах.

Метою даної публікації є концентрація уваги компаній на інноваціях як на основному життєво-необхідному ресурсі. Матеріали подані у зручному, цікавому та легкому до сприйняття форматі, що надихнуть вас розпочати власні ініціативи з творення нових цінностей, залучаючи до цього уяву та творчість.

В збірці представлені сюжети з різних галузей – телекомунікації, фінансів, банківської справи, автомобільної індустрії та освіти. Публікація майстерно опрацьована та адаптована під специфіку кожного з регіонів. Провідні експерти з інновацій поділилися своїм досвідом та секретами успіху власних компаній.

У публікацію ввійшли статті таких відомих дослідників школи бізнесу Вортона (Wharton School) як:

  • Валерій Якубович та Майкл Юсім, викладачі менеджменту та бізнес-школи Wharton Пенсильванського університету
  • Джон Пол МакДаффі, професор менеджменту бізнес-школи Wharton та співдиректор Міжнародної програми з досліджень автомобільної галузі (International Motor Vehicle Program)
  • Експерти Бостонської консультаційної групи (BCG – The Boston Consulting Group).

Електронне видання представлене трьома мовами – українською, російською та англійською.
Завантажити публікацію українською мовою (1.2 mb)
Завантажити публікацію російською мовою (1.2 mb)
Завантажити публікацію англійською мовою (1.1 mb)

Матеріали проекту LvBS та K&W на Knowledge@Wharton