LvBS отримала почесне членство у Business Graduates Association

Раді повідомити, що LvBS отримала почесне членство у The Business Graduates Association (BGA). Це дає нашим учасникам ще більшу впевненість у якості навчання та допоможе у подальшому професійному розвитку.

Акредитація BGA присуджується бізнес-школам, які наочно демонструють позитивний вплив на своїх учасників та громади протягом тривалого періоду, використовуючи модель постійного впливу (CIM) BGA.

Запрошуємо наших учасників та випускників магістерських програм долучитись до BGA-спільноти, адже незалежно від того як давно ви завершили навчання, у вас буде доступ до цілого ряду інструментів для підтримки особистого та професійного розвитку.

Платформа членства для студентів та випускників була розроблена з нуля, з метою надання учасникам доступу до служб побудови CV, пошуку робочих місць, оцінки кваліфікації, лідерства думок, партнерських знижок та багато іншого.

Членство у BGA це:
• відкритий доступ до Центру розвитку кар’єри BGA (CDC): миттєві відгуки про своє поточне резюме, короткі онлайн курси з soft skills, а також доступ до глобального порталу вакансій;
• доступ до ексклюзивних статей, інтерв’ю та досліджень від широкого кола експертів;
• відвідування тематичних веб-семінарів та заходів, спрямованих на професійний розвиток;
• участь у закритому книжковому клубі та партнерські пропозиції;
• ви – частина міжнародної мережі однодумців.

Дізнатися більше та подати заявку для участі можна тут.

Асоціація бізнес-випускників (BGA) – це міжнародна організація з членства та забезпечення якості провідних світових бізнес-шкіл з високим потенціалом, які поділяють прихильність до відповідальних практик управління та навчання протягом усього життя та прагнуть забезпечити позитивний вплив на своїх учасників, громади та економіку загалом. BGA – дочірня організація Асоціації MBA (AMBA), послуга з акредитації якої є світовим стандартом для всіх MBA, DBA та магістрів, в даний час акредитує програми з топ-2% бізнес-шкіл у всьому світі.