LvBS – партнер головної події підприємницької спільноти BUSINESS WISDOM SUMMIT

18 Лис 2021

Львівська бізнес-школа УКУ завжди сприяла розвитку підприємництва в Україні. Разом з бізнес-медіа бюро Ekonomika+ запрошуємо вас 26 листопада отримати перевірені стратегії побудови сталої та прибуткової компанії на Business Wisdom Summit.

Саміт вкотре об’єднає СЕО та власників великих компаній, які рідко діляться досвідом на широкий загал, але за їхніми успіхами спостерігає вся країна!

Серед них:

– СЕО Favbet Марина Гінзбург,
– президент компанії «Київстар» Олександр Комаров;
– співвласник та керуючий партнер холдингу HD-group, засновник GFS
GROUP Борис Шестопалов;
– керуючий партнер холдингу TECHIIA Олег Крот;
– CEO Shabo Гіоргі Іукурідзе;
– СЕО «Датагруп» та Volia Михайло Шелемба;
– CEO Нова пошта Глобал Юрій Беневитський;
– співзасновник холдингу !Fest та ресторанної мережі Local Андрій Худо та ще 15+ бізнес-фахівців.

Усього за один день учасники опанують інструменти, що допоможуть вийти на нові ринки, автоматизувати процеси та навчитися ухвалювати правильні рішення у часи невизначеності.

Після заходу запрошуємо вас долучитися до церемонії нагородження найкращих управлінців від журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших». Чудова нагода поспілкуватися з провідними бізнес-практиками у неформальній атмосфері, завести корисні знайомства та першими дізнатися імена переможців.

Спеціально для учасників та випускників LvBS організатори підготували промокод lvbsbws. Введіть і отримайте знижку 57% на участь.

Подробиці та реєстрація за посиланням.

Можна роками навчатися на власних помилках або здобувати теоретичні знання. А можна за один день отримати стратегії управлінців, які вже пройшли не одну кризу та вміють будувати бізнес в українських реаліях. Не хочете ризикувати часом, грошима та даремно витрачати зусилля? Долучайтеся до Business Wisdom Summit.