LvBS розпочинає другий семестр програми з додаткових компетенцій для студентів УКУ

11 Лют 2014

LvBS розпочинає другий семестр навчального курсу для студентів Українського католицького університету – «Маркетинг і PR». Мета проекту – здобуття додаткових компетенцій при працевлаштуванні.

Навчання стартує 14 березня для студентів 3-4 курсів і триватиме до кінця семестру. Навчання відбуватиметься у інтерактивному форматі із великою кількістю командних вправ, що дозволить практикувати навички комунікації. Формат передбачає аудиторні заняття та виконання міжмодульних завдань. Курси читатимуть викладачі Львівської бізнес-школи (LvBS). Протягом семестру також заплановані три майстер-класи від представників компаній, що надасть навчанню практичного виміру.

Навчання складатиметься із 12-ти тижневого курсу, а модулі відбуватимуться двічі на місяць у п’ятницю та суботу. Такий графік зручно поєднувати з основним навчанням. За умови успішного закінчення, студенти отримають сертифікат та зможуть додати до резюме інформацію про здобутий досвід. «Додаткові курси та компетенції у резюме випускника оцінить потенційний працедавець, – переконана керівник LvBS, Софія Опацька. – Тож, ми очікуємо, що до нас на програму прийдуть мотивовані студенти, які хочуть вчитися і розвиватися».

Зареєструватись на курс другого семестру «Маркетинг і PR» можуть студенти 3-4 курсів філософсько-богословського та гуманітарного факультетів УКУ та студенти магістерських програм, попередньо надіславши свій профайл та мотиваційний лист, обсягом до 1 сторінки А4 на адресу ikoniev@lvbs.com.ua до 12 березня. Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі.

У лютому усі зацікавлені зможуть відвідати інфосесію в Колегіумі. Про деталі повідомимо згодом.