LvBS взяла участь PRME Summit 2013 та щорічній конференції CEEMAN

1 Жов 2013

Проректор УКУ, голова наглядової ради LvBS д-р Юрій Логуш і керівник Львівської бізнес-школи Софія Опацька взяли участь у PRME Summit 2013 – 5-й щорічній асамблеї та 21-й щорічній конференції CEEMAN, які відбулись 25-27 вересня у IEDC – Bled School of Management у Словенії. На конференції обговорювали роль бізнес-шкіл у процесі трансформації – «Business Schools as Responsible Change Agents: From Transition to Transformation».

Оскільки дві конференції відбувались одночасно, це дало унікальну нагоду зібрати разом членів PRME та CEEMAN, щоб обговорити і поділитися думками таідеями, які пов’язані з пошуком нових шляхів розвитку лідерів майбутнього, а також про роль бізнес-шкіл як відповідальних «агентів змін». 

На конференції CEEMAN д-р Юрій Логуш був доповідачем і модератором панелі «Пріоритети компанії в динамічному суспільстві («Company Priorities in Dymanic Societies: Where We Stand for Future»).

У рамках конференції CEEMAN, яка сприяла створенню нового інтелектуального, наукового, освітнього та інстутиційного плану,  учасникиобговорювали  також проблеми і можливості пов’язані з новими дослідженнями, інноваційними та освітніми програмами, впливом технологій на бізнес- освіту, а також інституційні партнерства в яких бізнес-школи виступлять агентами  організаційних змін.

Конференції та зустрічі стали каталізатором до діалогу між представниками бізнесу, політики та бізнес-шкіл по всьому світу зокрема щодо таких тем:
– Постійний розвиток та відповідальна управлінська освіта на практиці
– Інноваційне навчання, яке орієнтоване на майбутнє
– Розвиток лідерства

Додамо, що Львівська бізнес-школа УКУ  стала членом CEEMAN у 2009 році,  а у 2010 приєдналась до PRME.

{album_33}