Львівська бізнес-школа УКУ отримала міжнародну акредитацію CEEMAN IQA

7 Вер 2016

Оцінка кваліфікації CEEMAN IQA  (International Quality Accreditation) засвідчує міжнародне визнання того, що акредитована установа не лише надає бізнес-освіту та займається дослідженнями, дотримуючись найвищих міжнародних стандартів якості, але й відповідає потребам клієнтів та робить внесок в розвиток середовища, в якому працює. Ця оцінка зокрема свідчить про прагнення до постійного вдосконалення та інновацій, а також про високий рівень корпоративної та лідерської відповідальності.

«На підставі звіту самооцінки та огляду школи у липні 2016 року, визнано, що Львівська бізнес-школа – це інноваційна й унікальна бізнес-школа, яка у контексті своєї діяльності безпосередньо відповідає потребам суспільства. Вона активно надає компетенції лідерам різних секторів, надаючи релевантні знання, необхідні для роботи у бізнес-галузі.

  • Програми управлінського розвитку в галузі менеджменту та магістерські програми в галузі управління зосереджені на компетенціях, що необхідні керівникам і менеджерам, щоб сприяти сталому розвитку бізнесу в місті / регіоні / країні.
  • Місцеві та міжнародні викладачі, а також запрошені лектори проводять обидва типи програм українською та англійською мовами, а це, в свою чергу, відображає міжнародний характер цієї бізнес-школи.
  • З моменту свого створення у 2008 році, Львівська бізнес-школа здобула високу репутацію на ринку, маючи сильний вплив на регіональному рівні.
  • Школа активно співпрацює не лише з компаніями, але і з державним сектором та неурядовими організаціями (в у партнерстві зі Школою Публічного Менеджменту та Інститутом Лідерства Українського Католицького Університету).
  • Школа плекає європейські цінності і підходи, що сприяє розвитку відкритої й відповідальної бізнес-спільноти, а також розвиває відчуття цінності етичного підходу та соціальної відповідальності.
  • Школа демонструє приклади навчання, які визнано на міжнародному рівні.

Ґрунтуючись на цих висновках, 5 вересня 2016 року Акредитаційний Комітет CEEMAN нагородив Львівську бізнез-школу International Quality Accreditation (Акредитацією Міжнародної Якості)»,  зазначено у повідомленні на офіційному сайті CEEMAN

Декан Львівської бізнес-школи УКУ Софія Опацька про отримання акредитації: «Акредитація CEEMAN – це не лише визнання нашої успішності та відповідності міжнародним стандартам бізнес-шкіл, це також і неймовірно цінний процес, який показує, як бізнес-школа може стати кращою, як організація. Уся команда LvBS використала процес підготовки до акредитації як можливість переосмислити те, як ми можемо принести ще вищі цінності учасникам наших програм, випускникам, бізнес-спільноті у регіоні та цілій країні».

Церемонія нагородження відбудеться під час 24th CEEMAN Annual Conference 28-30 вересня у Таллінні. 

Львівська бізнес-школа УКУ дякує учасникам, випускникам, викладачам, членам Наглядової та Дорадчої рад, менеджменту Українського Католицького Університету та партнерам LvBS, що брали активну участь в процесі акредитації.

Для команди Львівської бізнес-школи УКУ – це чудовий стимул для нових досягнень!