Львівська бізнес-школа УКУ вручила LvBS Alumni Awards

Під час LvBS Leadership Day, що відбувся у Львівській бізнес-школі УКУ (LvBS) 17 листопада, троє випускників Школи отримали LvBS Alumni Awards – нагороди у номінаціях, що засвідчують прояв впливу у сфері бізнесу, освіти та громадському секторі. Хто саме ці переможці, читайте у новині.

Нагороду The Business Breakthrough 2018 (яскравий прорив у бізнесі або розвиток індустрії в цілому) отримав Андрій Дзюбан. Андрій випускник програми Key Executive MBA 2018 року, успішний ресторатор, власник мережі «Майстерня карамелі» та ресторану «Tante Sophie». Під час свого навчання захистив дипломний проект та активно розвиває «Равликове господарство Tantе Snails».

У номінації The Supporter 2018 (внесок у розвиток УКУ/LvBS: фінансова підтримка, надання стипендій, розвиток проектів Університету та Школи) переміг Іван Петренко. Він випускник першої групи магістерської програми Key Executive MBA, бізнесмен, колишній директор з розвитку компанії «Галнафтогаз». Іван – приклад внеску Спільноти у розвиток LvBS, адже саме він очолив Центр підприємництва УКУ.

Нагорода The Inspirator 2018 (вплив на суспільство, розвиток громади та соціальної відповідальності) опинилася в руках Лілії Боровець. Лілія випускниця третьої групи програми MSc in Innovations and Entrepreneurship, співзасновниця Центру інноваційної освіти «Про.Світ». Це успішний проект, який може похвалитися сотнею випускників з усієї країни, десятком зреалізованих проектів та власною освітньою краудфандинговою платформою. Ліля активний громадський діяч, а також ментор Центру підприємництва УКУ.

Переможців у цих номінаціям визначила Рада випускників Львівської бізнес-школи УКУ, а також керівники та засновники Школи. А номінували їх самі ж випускники! Школа активно підтримує досягнення випускників та їх починання, адже в нас спільна ціль – Україна на бізнес карті світу!

Загалом під час LvBS Leadership Day та вручення Alumni Awards СEO Школи Ярина Бойчук поділилася 5 найбільшими новинами Школи, до яких активно залучені випускники:

✔️це і розширення горизонтів програми MSc in Technology Management,

✔️і партнерство з Промприлад.реновація,

✔️і підготовка до запуску нової магістерської програми з маркетингу,

✔️і проект «Давид перемагає» – унікальний подарунок від провідного бізнес-футуролога світу Адріана Сливоцького,

✔️і синергія Школи та Alumni!

Декан-засновник Школи, проректор Українського католицького університету Софія Опацька поділилася з випускниками LvBS добрими новинами від УКУ, викликами перед університетом та стратегічними планами.

З керівником Центру лідерства УКУ Андрієм Рождественським під час роботи над кейсом визначали: розвиток потенціалу лідера, коли і як починати; яким чином можливо закладати фундамент для розвитку лідерства в родині; що таке відповідальність, прийняття рішення та як ставитись до помилок. А з Олександром Стародубцевим, колишнім очільником департаменту державних закупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, та Максимом Нефьодовим, першим заступником міністра економічного розвитку і торгівлі України, говорили про «Актуальні аспекти лідерства в Україні».

Віримо, що наступного року нас буде ще більше, адже сьогодні LvBS Alumni це 279 випускників!