Менторська підтримка для учасників магістерських програм LvBS

17 Чер 2020

Вступивши на магістерські програми Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS), учасники отримають можливість заручитися менторською підтримкою упродовж усього періоду навчання. Менторами стануть випускники програм Key Executive MBA та MA in Human Resources and Organization Development, які також завершили авторську менторську програму Валерії Козлової, експертки із застосування емоційного інтелекту в бізнесі.

У чому полягає менторство, яка в цьому цінність для учасників програм, чому від цього часом залежить результат навчання – читайте у відгуках:

Ігор Блистів, випускник програми Key Executive MBA та менторської програми, викладач LvBS, маркетинг-директор та директор з інновацій компанії «Кормотех»

Коли я вступив на навчання у Львівську бізнес-школу УКУ, я був спраглий знань, мені все подобалося, але десь на екваторі зрозумів, що за цим усім успіхом і неймовірною кількістю можливостей – я втратив фокус. Саме тоді мені бракувало когось, хто поставить правильні запитання, поверне мене до фокусу на результат. Ментор – це та людина, яка може тримати фокус і додавати продуктивності. Сьогодні я вбачаю своєю місією ділитися власним досвідом і допомагати українським компаніям ставати успішними в глобальному світі. Саме тому я викладаю у бізнес-школі – і це одна з причин, чому я погодився бути ментором. А ще одна причина – це спільнота. Бізнес-школа УКУ для мене  – це спільнота, об’єднана близькими цінностями і, якщо я можу стати частинкою в розвитку цієї спільноти, я буду щасливий. Тому я тут!

Ірина Петрусь, випускниця програми MA in Human Resources and Organization Development та менторської програми, Staff HRBP у компанії Infineon

Уявіть ситуацію, що ви стоїте на березі ріки, і вам потрібно перебратись на інший берег. У вас є два порадника. Один, який вже перебрався і стоїть на іншому березі, куди вам і потрібно, та інший, який стоїть поруч. До чиєї поради ви прислухаєтеся? Звісно, до людини, яка вже здолала цей шлях. Так само і з менторством, цінним є те, що людина має досвід проходження цього шляху і може цим досвідом поділитись.

1.Варто ділитися своїм досвідом, а не накопичувати його, адже це не лише продовження власного розвитку, а й створення більших можливостей для інших.

2.Завжди добре мати руку допомоги на початку. Всіх підводних каменів не уникнути, але, якщо є хтось, хто поділитися чесно своїм досвідом, це вже плюс до ефективнішої роботи під час навчання.

Леся Корилкевич, випускниця програми Key Executive MBA та менторської програми, член наглядової ради групи компаній «Монстера»

Чому я пішла на менторську програму? Мною рухала емоція інтересу, також – спростувати, або підтвердити свої попередні висновки з прочитаних книг. Можливо, ще несвідомо розібратись у собі і що я можу зробити більше по відношенню до себе та свого середовища.

Чи було б корисно при вступі зустрітись з ментором? Однозначно так. Під час навчання я б взяла більше: інструментів, ідей – і більше віддала б своїй групі. А невпевненість у собі мене зупиняла запитанням: для чого мені це і для чого комусь мої спостереження. Звісно, навчання без стереотипів було б яскравіше!

Іван Петренко, випускник програми Key Executive MBA та менторської програми, виконавчий директор Центру підприємництва УКУ

1. Take if you need, give if you can. Цю фразу я почув колись від знайомої успішної людини. Вона дуже закарбувалась у моїй пам’яті, як абсолютно новий рівень розвитку особистості. Ділитись досвідом та допомагати іншим зростати – і через це зростати самому.

2.Думка людини зі сторони може допомогти уникнути пастки thinking within the box. У більшості випадків наші дипломні проекти пов’язані з поточною роботою і буває складно подивитись на свій майбутній проект зі сторони. Саме допомога ментора може стати в нагоді, щоб поставити собі потрібні запитання, розкрити власний потенціал, обрати тему, що буде не просто цікавою, а надихатиме не відкладати написання проекту на останні місяці навчання.

Деталі про Вступ 2020 до LvBS: час досягати цілей! Вступ 2020 до Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) – триває! LvBS продовжує *ранню реєстрацію на 5 магістерських програм – до 1 липня 2020. Це програми професійного рівня, акредитовані Міністерством освіти та науки України: Key Executive MBA, MSc in Technology Management, MA in Human Resources and Organization Development, MSc in Innovations and Entrepreneurship, MSc in Marketing Management. Час досягати цілей!