Міжнародне дослідження HR-компетенцій: як долучитись?

3 Бер 2015

Програма MA in Human Resources and Organization Development Львівської бізнес-школи УКУ запрошує власників компаній та HR-спеціалістів долучитися до міжнародного дослідження HR-компетенцій (HRCS). Це найбільше глобальне дослідження, яке вже протягом 25 років сприяє формуванню стратегічної ролі HR у бізнесі.

Ми запрошуємо вас взяти участь у сьомому раунді дослідження, що визначить майбутнє HR-професії на наступні 5 років.

Зареєструватись на участь у дослідженні можна на рівні спеціаліста та на рівні компанії. Термін подачі заявки на участь у дослідженні продовжено до 12 березня.

Які переваги участі у цьому дослідженні?

– Результати дослідження допоможуть вашій компанії порівняти компетенції окремих спеціалістів із колективними компетенціями відповідно до глобального бенчмарку;  
– Ґрунтуючись на результатах дослідження, ви зможете краще реалізовувати стратегічні цілі бізнесу;
– Ви будете мати змогу підготувати план розвитку для себе чи вашого відділу з метою підвищення впливу на ефективність та результативність компанії;
– Спеціалісти від компаній-учасниць будуть запрошені на сесію зворотнього зв’язку, де розглянуть результати дослідження, а також тренди в HR, які впливають на бізнес.

Дослідження організоване бізнес-школою Росс при університеті Мічіган та RBL Group. EAPM (Європейська асоціація управління персоналом) є регіональним партнером цього важливого дослідження. Львівська бізнес-школа та асоціація HR Forum уповноважені сприяти даній ініціативі серед українських компаній та українських HR-фахівців.

Ознайомтеся з брошурою та перегляньте відео Дейва Ульріха, щоб дізнатися більше про дослідження.