«Модель компетенцій HR-ів в системі освіти» – запрошуємо до участі в дослідженні

6 Тра 2016

З метою вдосконалення HR освіти та розвитку професії HR в Україні, просимо вас, як експертів у своїй галузі, оцінити ефективність компетенцій в роботі HR-фахівця.
Заповніть, будь ласка, форму HR Effectiveness Survey 2016.

У кожній країні професія HR проходить власні етапи розвитку і набуває особливих характеристик залежно від особливостей ведення бізнесу, культури та загального інвестиційного клімату.

Це дослідження має на меті виявити:

  • Які компетенції характерні для ефективних HR-фахівців в Україні?
  • Які компетенції роблять HR-фахівця ефективним як в глобальному, так і регіональному масштабі?
  • Як HR-фахівцю вдосконалювати власну ефективність?

В основі дослідження лежить модель компетенцій RBL 2016, запропонована Дейвом Ульріх, Дейвом Кришинскі,  Вейном Брокбанк та Майком Ульріх (Ross Business School, Мічіганський університет)  та модель Девіда Бартрама «Велика вісімка» в рамках SHL Universal Competency Framework.

Компетенції проявляються в тому, як фахівець використовує певні знання,  навички, особистісні характеристики та мотиви в роботі. Загалом компетенцію можна описати так: «я знаю, вмію, маю бажання та достатній досвід, щоб виконати роботу і досягаю поставлених результатів».

Просимо вас долучитись до дослідження та заповнити форму HR Effectiveness Survey 2016. Опитник займе 40 хвилин вашого часу.

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) є партнером дослідження, яке проводиться викладачем LvBS Наталією Пилат спільно з університетом Неаполя імені Фредеріко ІІ (Università degli Studi di Napoli Federico II, Dipartimento di Studi Umanistici).