Модуль у Києві – нові горизонти та виклики для управлінців

25 Тра 2015

13-15 травня група керівників та власників бізнесу, що навчають на програмі Key Executive MBA Львівської бізнес-школи УКУ, мала нагоду провести свій травневий модуль у Києві. Нові компанії, викладачі та виклики зустріли управлінців у столиці.

В перший день модулю група відвідала високотехнологічну групу компаній KMCORE, де учасників зустрічав її президент Богдан Купич, екс-голова Американської торгівельної палати в Україні. Групі провели захоплюючу екскурсію банком даних компанії, який вражає своєю системою безпеки. Після, Максим Агєєв, генеральний директор компанії  DENOVO, провів майстер-клас про хмарні технології в бізнесі, а також розмірковував про глобальні тренди в ІТ, зокрема, чи придумає Google свою машину. Приємно дізнатись, що українські провайдери цих послуг перебувають на одному рівні з Amazon та Microsoft.

Ввечері групу запросили в головний офіс компанії «Нова пошта» –  найбільшої компанії у сфері доставки. В’ячеслав Клімов, засновник s співвласник компанії, розповів про історію успіху бізнесу. Він порадив ставити перед собою велику амбітну ціль і вже навколо неї вибудовувати стратегію компанії. Наостанок випускник КЕМВА Володимир Швед провів екскурсію найбільшим відділенням  «Нової пошти» і показав як працюють на практиці налагоджені операційні процеси. Зі свого боку, вітаємо Володимира з особистим зростанням – прийшовши на програму у LvBS керівником Західного відділення, зараз Володимир став керівником з партнерств по Україні.

У четвер та п’ятницю група КЕМВА навчалась у стінах Києво-Могилянської бізнес-школи (kmbs). Тут учасники презентували власні напрацювання – інструменти для впровадження змін в організації – у рамках курсу «Бізнес як система» від Михайла Винницького, керівника PhD програм Києво-Могилянської академії.

Також учасники мали змогу прослухати курс декана Києво-Могилянської бізнес-школи Олександра Саврука «Стратегічне мислення». На міждисциплінарному курсі група рефлексувала як над змінами парадигм і систем, так і над сегментуванням клієнтів та споживачів.

Незабутньою стала зустріч управлінців з заступником міністра фінансів України Оксаною Маркаровою. Відверта розмова про державні фінанси, реформу митниці та державної фіскальної служби відбулась у стінах Міністерства фінансів.

Закінчився модуль курсом командотворення – на змаганнях на вітрильних яхтах. Усі учасники поділились на дві команди і на окремих вітрильниках вчились спільно керувати яхтами і брати по максимуму від енергії вітру. Незважаючи на аристократичність цього виду спорту, керування вітрильником у командах стало справжнім викликом для учасників, який вони успішно прийняли.

Нагадуємо, що лише до 1 червня ми пропонуємо особливу ціну на програму Key Executive MBA, яка зафіксована в гривнях. Детальніше