Навчальну програму для ІТ-управлінців LvBS визнали найкращою в Україні

15 Вер 2014

Всеукраїнську незалежну нагороду «IT Awards» у галузі ІТ-освіта завоювала програма MS in Technology Management Львівської бізнес-школи УКУ.

Керівник програми  Василь Матяшовський отримав нагороду 13 вересня на конференції  «IT Weekend Ukraine», яку вже втретє організовує найбільша українська ІТ-компанія SoftServe.

Як зазначають організатори, боротьба за почесну нагороду «IT Awards» відбувалась на шести майданчиках: «Quality Assurance», «Project Management», «Software Engineering», «Software Architecture», «Business Analysis» та «IT Eduсation».

За словами Василя Матяшовського, в інтелектуальній індустрії конкуренція відбувається зокрема у сфері знань та вмінь, тому компанії, щоб бути конкурентоспроможними на глобальному ринку повинні навчати своїх працівників. «Ми даємо можливість ІТ-галузі розвиватися і навчатися на першій у Східній Європі програмі з управління технологіями у професорів зі світовим іменем з таких університетів як Princeton University, Carnegie, Mellon, London Kingston, Leiden Univeristy, Wharton, Harward, EMLYON, Munich. Найкраще, що є в технологічній освіті стало доступним українським компаніям завдяки  цій програмі». 

Майкл Корбетт (Michael Corbett), засновник і голова Міжнародної асоціації професіоналів аутсорсингу (IAOP) додає: «Щоб зміцнити свої позиції і ефективного конкурувати на світовому ринку аутсорсингу, ІТ-компанії мають «вікно» 5-10 років. За це час вони повинні заглибитися у світ технологій і бізнес-відносин. Тому важливо швидко вчитися і глибше вивчати бізнес-культуру. Згідно з річним дослідження IAOP, близько 80% клієнтів ІТ-аутсорсингових компаній мають намір підвищити ефективність свого бізнесу що, відповідно, вимагатиме інноваційних ІТ-рішень», − підсумував експерт.

До експертної ради, яка визначала переможців «IT Awards», входили: CEO SoftServe Алан Гарлан, тренер у галузях IT та проектного менеджменту Vijay Prasad, голова Ради директорів SoftServe Ярослав Любінець, співзасновник Eleks Software Олексій Скрипник, Президент Київського відділення міжнародного інституту бізнес-аналізу Дмитро Куявець, методист і головний консультант у Scaled Agile Алекс Якима, президент Асоціації «Інформаційні технології України», старший директор компанії EPAM Systems Юрій Антонюк, Delivery Management в компанії GlobalLogic Андрій Яворський, голова наглядової ради Львівського кластера ІТБП, головний технічний директор ELEKS Андрій Ганкевич.

 «Визнання програми MS in Technology Management,  як найкращої в галузі ІТ-освіти, є важливим для Львівської бізнес-школи, бо ще раз підтверджує, що ми рухаємося у правильному напрямку. Залучаючи викладачів з найкращих університетів світу, LvBS відповідає на потреби компаній та допомагає їхньому розвитку», − підсумував Василь Матяшовський.

Довідка.

Програма MS in Technology Management розроблена LvBS та Львівським Кластером ІТБП для ІТ-фахівців, які прагнуть поглибити свої знання в галузі управління, краще зрозуміти бізнес та стратегії розвитку продукту і набути навичок міжособистісного спілкування. Навчання на програмі триває 1,5 роки, має модульний формат. Особливістю програми з управління технологіями є те, що 80% викладачів – це іноземці, які викладають у таких відомих університетах та бізнес-школах як Pennsylvania, Wharton, Carnegie Mellon, London Kingston, Leiden та ін.  

«IT Awards» – всеукраїнський конкурс, який покликаний визначити та нагородити найкращих професіоналів ІТ-галузі, який започаткувала компанія SoftServe. Вперше конкурс відбувся у 2012 році та його підтримали значна частина ІТ-компаній України, ІТ Асоціація України і Львівський кластер інформаційних технологій. Переможців конкурсу визначає незалежна експертна комісія, яка вивчає надіслані анкети та виставляє оцінки. До експертної комісії входять визнані професіонали у сфері ІТ. Для максимальної об’єктивності конкурсу, персональну інформацію про учасників від експертів приховано.

Прес-служба LvBS