Новий проект LvBS “Інтелектуальне Літо”

9 Лип 2013

Літо – це не лише пора відпочинку, а й час підведення підсумків та складання планів. Львівська бізнес-школа пропонує місяці відпочинку перетворити на час переосмислення, натхнення та великого прориву.

Разом з LvBS Ви зможете отримати практичні поради зі стратегічного планування, управління  інноваціями, знайдете відповіді на запитання щодо розвитку сімейного та ключові аспекти створення попиту.

Новий проект «Інтелектуальне літо».

У цьому проекті ми хочемо дати можливість усіх охочим переглянути відео з останніх конференцій, зустрічей та майстер-класів Школи. 

Учасниками та доповідачами наших подій є визнані міжнародні експерти, спеціалісти у галузях інновацій, маркетингу та фінансів.

Представляємо Вам перше відео проекту «Інтелектуальне Літо», де Хайнріх Крістен, партнер «Ернст енд Янг» (Швейцарія)  розповідає про основні помилки, які роблять управлінці сімейних компаній.

Доповідь Хайнріха Крістена  на міжнародній конференції «Управління сімейним бізнесом з покоління в покоління», яка відбулась  4-5 червня у Львові.

Хайнріх Крістен: «До сімейних компаній є завжди велика довіра як зі сторони працівників, так і зі сторони партнерів, адже це компанії, які працюють на довгу перспективу розвитку, а не на миттєвий прибуток».