Обираємо кандидатів на премію LvBS Alumni Awards 2021

27 Жов 2021

Львівська бізнес-школа УКУ в листопаді традиційно визначатиме лідерів серед випускників магістерських програм та вручатиме їм LvBS Alumni Awards. Усе це відбудеться під час Великої щорічної зустрічі LvBS Alumni Leadership Day 2021, яка проходитиме 27 листопада.
А тим часом саме випускники магістерських програм Key Executive MBA,  MSc in Technology Management, MA in Human Resources and Organization Development, MSc in Innovations and Entrepreneurship та MSc in Marketing Management  мають можливість номінувати кандидатів на нагороди.

Цього року ми вручаємо нагороди LvBS Alumni Awards у наступних номінаціях:

The Business Breakthrough 2021 (яскравий прорив у бізнесі або розвиток індустрії в цілому)

The Supporter 2021 (внесок у розвиток УКУ/LvBS: фінансова підтримка, надання стипендій, розвиток проектів Університету та Школи)

The Inspirator 2021 (вплив на суспільство, розвиток громади та соціальної відповідальності)

The Impression of the year 2021 (кардинальні зміни, крутий розворот чи неочікувані зміни у бізнесі, в особистому виборі професійного шляху, перехід з розряду працівника в розряд засновника, чи навпаки, вихід у іншу сферу)

Подати кандидатури на номінацію LvBS Alumni Awards 2021 можна до 15 листопада включно тут: lvbs.top/mtr 

Для цього потрібно заповнити коротку форму*( її можуть заповнювати лише випускники магістерських програм), де вказати: 

  • прізвище та ім’я номінанта, 
  • обрати номінацію ,
  • та аргументовано написати коротке пояснення (від 5 речень), чому саме ця кандидатура достойна отримати нагороду 2021 в обраній номінації на вашу думку. Додамо, що дозволяється також подавати свої кандидатури з аргументацією, чому на вашу думку, саме ви заслуговуєте цьогоріч на цю нагороду.
    Одного й того ж кандидата можна подавати на різні номінації.

Як обиратимуть переможців?

Переможців шляхом голосування визначатиме комісія у складі представників Ради випускників, засновників та керівників LvBS, а також членів наглядової ради.

Результати будуть оголошені 27 листопада 2021 на Великій щорічній зустрічі випускників LvBS Alumni Leadership Day 2021. Отож, уже зараз внесіть собі цю дату в календарі та готуймося разом до зустрічі (детальний анонс та програму викладемо зовсім скоро).

Нагадаймо собі також, як це було в попередні роки: 

Alumni Awards 2020. Номінанти. Вручення нагород
Alumni Awards 2019. Номінанти. Вручення нагород.
Alumni Awards 2018 вручення нагород.

Львівська бізнес-школа УКУ активно підтримує своїх випускників у їх досягненнях та починаннях, отож давайте спільно відзначимо ваші здобутки!