Оновлені правила щодо Вступу 2022 до LvBS

19 Кві 2022

Бізнес-школа УКУ (LvBS) оновила правила щодо Вступу 2022 станом на квітень, відповідно до свіжих даних від Міністерства освіти та науки України. Вступна кампанія триває і ми віримо, що обов’язково відбудеться.

Вступ на магістерські програми у 2022-му році передбачає:
для тих, хто вступає на основі диплому бакалавра:

  • магістерський тест навчальної компетентності
  • фаховий іспит у закладі освіти

Магістерський тест навчальної компетентності планують проводити у формі комп’ютерного онлайн-тестування.
Формат та наповнення програм минулорічного фахового іспиту можна переглянути за посиланням (невдовзі будуть опубліковані оновлення).

для тих, хто вступає на основі диплому магістра/спеціаліста:

  • фаховий іспит у закладі освіти
  • магістерський тест навчальної компетентності (наразі вирішується на рівні МОН, чекаємо на оновлення).

Якщо ви плануєте вступати у цьому році, вам необхідно:

  • Зареєструватись на нашому сайті та пройти ознайомчу зустріч з менеджером програми (офлайн чи онлайн).
  • Подати заяву на вступ.
  • Скласти відповідні вступні іспити.

Ознайомитися з результатами вступу (рейтингові списки рекомендованих до зарахування) та виконати вимоги до зарахування (подати оригінали потрібних документів, укласти договір про навчання).

*Для уточнення деталей сконтактуйтесь, будь ласка, з менеджером програми. Також всі оновлені дані з’являються на сторінках програм у розділі Вступ на програму.

Більше дізнатися про Навчальні програми LvBS!

Для перших осіб бізнесу Key Executive MBA  (Бізнес-адміністрування) – програма, яка дає саме ті знання, які мають підсилити досвід для трансформації компанії перед викликами майбутнього. І все це через призму етики та філософії бізнесу, лідерства, що допомагає вистояти у найскрутніші часи.

MSc in Technology Management (Управління технологіями) – розроблена для керівників вищої ланки технологічних компаній. Спрямована на об’єднання технічних та бізнес-компетенцій, поглиблення розумінь потреб клієнтів, розвиток власних управлінських та лідерських навичок.

MA in Human Resources and Organization Development (Управління персоналом та організаційний розвиток) – розроблена спеціально для HR-фахівців, що прагнуть структурувати власний досвід, здобути HR і бізнес-експертизу міжнародного рівня та розвинути професійні компетенції майбутнього. Випускники програми активно зростають і стають бізнес-партнерами компаній.

MSc in Innovations and Entrepreneurship (Інновації та підприємництво) – унікальна програма магістерського рівня в Україні, яка надає системні знання для створення власного бізнес-проекту в технологічній або інноваційній сферах.

MSc in Marketing Management (Менеджмент маркетингової діяльності) – сучасна європейська магістерська програма з маркетингового менеджменту, що об’єднує найкращі практики світової бізнес-освіти та досвід українських та міжнародних компаній. Для людей, які хочуть розвивати кар’єру в сфері маркетингу та реалізовувати неординарні проекти.

Слідкуйте за оновленням інформації про вступ на нашому сайті!