Перша в Україні магістерська програма з управління персоналом стартувала у LvBS

3 Жов 2014

Навчальні сесії від провідних викладачів-практиків з України та Великобританії, актуальні дискусії, «живі» кейси, захоплюючий квест та спільна творчість – усе це перший модуль програми першої в Україні магістерського програми для фахівців у сфері людських ресурсів MA in Human Resources and Organizational Development.

Модуль відбувся з 22 по 27 вересня в інтерактивному форматі. Протягом тижня учасниці першої групи програми знайомилися, навчалися й обмінювалися досвідом з викладачами, а також з колегами.

Після знайомства, яке було спрямоване на пошуки спільного, й налаштувало усіх присутніх на позитив, учасниці одразу включились в активну роботу. Андрій Ніколов, виконавчий директор Української асоціації фахівців з управління персоналом HRForum, розповів про еволюцію професії HR та етапи її становлення в Україні, навів цікаві факти і цифри зі світових досліджень на тему управління людськими ресурсами.

Розвинути власну ефективність молодим фахівцям з HR допомагала Анна Льюїс, MSc (BPsychol) MCIPD, міжнародний експерт з розвитку персоналу. Анна працювала з учасницями програми два з половиною дні, які були дуже інтенсивні і включали детальний розбір професійних функцій та компетенцій менеджера з персоналу.

Продовжила програму Наталка Шпот, коуч та консультант з організаційного розвитку, яка розповіла учасницям про поняття організації, етапи її розвитку і стратегічне управління організацією з точки зору HR.

Важливі поради для фахівців у сфері HR від Наталки Шпот:
– Коли у роботі є зміст, тоді у неї є цінність. Чим багатший зміст, тим вища мотивація
– Золоте правило формування команд: вміти себе похвалити і сформувати, у чому твоя унікальність; послухати інших і почути, у чому унікальні вони; подумати, що ми можемо створити разом. Так створюються організації
– Важлива не кількість досвіду і знань, а те, як ми з ними працюємо

Насичений навчальний тиждень учасниці групи з управління персоналом закінчували неординарно і креативно. Разом з учасниками програми з інновацій та підприємництва вони взяли участь в інтерактивній грі, яка складалася з двох частин: квесту та групового створення моделі, яка символізувала ідеї, знання, досвід та спільноту. Вітаємо учасників із успішним стартом і бажаємо натхнення для подальшої роботи! 

{album_60}