Реалізуйте ваші мрії, – Open House для інноваторів

21 Тра 2013
 

На професійній Програмі магістерського рівня MS in Innovations and Entrepreneurship відбувся день відкритих дверей. 16 травня усі охочі могли дізнатися про унікальність навчання у Львівській бізнес-школі УКУ та поспілкуватися з теперішніми учасниками Програми з інновацій та підприємництва.

Керівник Програми Христина Мальцева розповіла, що у LvBS молодим та підприємливим інноваторам допоможуть втілити їхню ідею в життя. «Якщо у Вас є ідея, для початку варто окреслити свої можливості і розставити пріоритети. Тоді подумайте, де б Ви могли  здобути знання та вміння необхідні для того, щоб впровадити ідею і, звісно, постійно самовдосконалюйтесь», – зазначила вона. 

Менеджер Програми Уляна Гошко розповіла про викладачів та структуру навчання. Програма логічно розподілена на три семестри. Перший семестр складається із візійно-стратегічних курсів, які допомагають учасникам визначити та окреслити власну ідею, а також зрозуміти, якими компетенціями вони вже володіють, а які навики їм ще варто здобути, щоб ідея була життєздатною. 

Предмети у другому семестрі є більш інструментальними, оскільки він наповнений інформацією про те, які саме методи та шляхи використовувати для підготовки проекту та реалізації бізнес-ідеї.

Останнього, третього семестру, група обирає курс на вибір між Growth Strategies for Emerging Enterprise та Corporate Innovations, і кожен має можливість присвятити більше часу для роботи над власним стартап-проектом разом з менторами.

«Ця Програма, безумовно, дає необхідні знання, для того аби розпочати власний бізнес чи покращити уже існуючий. Проте, набагато цінніше, що дає мені навчання у LvBS, – це середовище, спільнота, яка тебе надихає та підтримує», – поділився враженнями від навчання учасник Програми Роман Кучкуда.

Львівська бізнес-школа пропонує учасникам MS in Innovations and Entrepreneurship інтерактивний модульний формат навчання, що дає можливість поєднувати освіту та роботу. Це також майстер-класи з успішними підприємцями, яскраві українські та закордонні викладачі, можливість стажуватися в компаніях, а головне  розвинути власний стартап-проект.

Детальніше про те, як вступити на Програму, читайте на нашому сайті